Μπάσκετ: Χώρισαν οι δρόμοι του Α.Ο.Ερμιονίδας με τον Γ.Διαμαντόπουλο

0
604

 

Ξαφνικό διαζύγιο σημειώθηκε μεταξύ Α.Ο.Ερμιονίδας και Γιώργου Διαμαντόπουλου, του προπονητή που οδήγησε την ομάδα στην άνοδο από την Α1 ΕΣΚΑΚ στην Γ΄Εθνική , την αγωνιστική περίοδο πού έφυγε.

 

Το σχετικό δελτίο Τύπου της ομάδας αναφέρει:

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ερμιονίδας, σεβόμενο την απόφαση του προπονητή Γιώργου Διαμαντόπουλου να αποχωρήσει από την ομάδα μας, ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας μας μαζί του. Εκφράζει στον Γιώργο Διαμαντόπουλο τις ειλικρινείς ευχαριστίες του για την μεγάλη προσφορά του στον Όμιλο.

Ευχόμαστε να έχει υγεία και πάντα επιτυχίες στους στόχους του. Τον θεωρούμε πραγματικό φίλο της ομάδας και μέλος της αθλητικής μας οικογένειας.

Από το Δ.Σ.

Ο ίδιος μέσω της προσωπικής του σελίδας ανέφερε πως το σωστό είναι κάποιος να ξέρει πότε πρέπει να φεύγει, ενώ τόνισε ότι ο δρόμος είναι πάντα ανοιχτός :

«Στη ζωή πρέπει να ξέρεις πότε πρέπει να φύγεις κ ποτέ πρέπει να μένεις κάπου…Σε όλη τη καριέρα μου σαν αθλητής λειτουργούσε παντα το συναίσθημα αδιαφορώντας για τις συνέπειες…

Τώρα κρίνω ότι πρέπει να φύγω από την Ερμιονίδα γιατί ετσι πρέπει να γίνει…Φεύγω με δύο ιστορικά πρωταθλήματα εφήβων κ παίδων για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου με την αναγνώριση απ’όλα τα παιδιά ότι τους έδωσα ότι είχα κ δεν είχα …Φεύγω κρατώντας την υπόσχεση μου σε όλους από την πρώτη μέρα ότι η αντρική ομάδα θα ξανά γυρίσει στη Γ’ Εθνική πράγμα που έγινε…

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά τών τμημάτων υποδομής για όλα αυτά που ζήσαμε ειναι όλοι τους εξαιρετικά παιδιά , τον κόσμο της ομάδας που ήταν δίπλα μας από την πρώτη μέρα κ για όλη τη σεζόν την διοίκηση της ομάδαςκ φυσικά τους υπέροχους παίκτες μου της αντρικής ομάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με μόνο μια ήττα αλλά κ για την αφοσίωση τους σε όλη την μεταβατική περίοδο προπονήσεων κάτι που πολλοί δεν πίστευαν ότι θα γίνει…

Εύχομαι στην ομάδα καλή συνέχεια με μόνο επιτυχίες …Ο δρόμος μας πάντα θα είναι ανοιχτός…»

 

Πρόεδρος για 12η χρονιά ο Ε.Δημαράκης

Με τον Βαγγέλη Δημαράκη στην προεδρία για 12η χρονιά θα πορευθεί ο Α.Ο.Ερμιονίδας
στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, μετά από τις αρχιεραισίες που έγιναν την Κυριακή 9 Ιουνίου για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Το νέο Δ.Σ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                : Ευάγγελος Δημαράκης

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ         : Κοσμάς Πουλής

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ            : Αργυρώ Κρητικού

ΒΟΗΘ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ : Αθανάσιος Δημαράκης

ΤΑΜΙΑΣ                     : Σταμάτιος Φραϊδάκης

ΒΟΗΘΟΣ ΤΑΜΙΑ         : Ιωάννης Σκούρτης

ΕΦΟΡΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ : Μιχαήλ Μερτύρης