Α1 Αργολίδας: Τελευταία Γ.Σ.για διοίκηση στον Ποσειδώνα Διδύμων

0
535

 

Σε κρίσιμο σημείο βρίσκεται ο Ποσειδώνας Διδύμων, που αναζητεί διοίκηση για να συνεχίσει να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας. Σήμερα στις 9 το βράδυ είναι η τρίτη συνέλευση, όπου θα φανεί αν θα υπάρξει διάδοχη κατάσταση.

 

Μπροστά σε αυτό το αδιέξοδο, ένας παλαίμαχος της ομάδας, ο Γιάννης Παπαντωνίου, απηύθυνε κάλεσμα ώστε να βρεθούν τα άτομα που θα αναλάβουν.

Η δημοσίευση του Παπαντωνίου:
Την Κυριακή 23 Ιουνίου είναι η πιο κρίσιμη μέρα για τον ιστορικό Ποσειδώνα, στις 9 το βράδυ στην κοινότητα. Οσοι …όσοι λέω, αγαπάνε τον Ποσειδώνα να έρθουν στην Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νεου Διοικητικού Συμβουλίου.
Κάντε το για τα παιδιά σας, για τα παιδιά μας, για τα παιδιά κυρίως του χωριού μας.Γιατί χωρίς τη μεγάλη ομάδα δεν θα υπάρχει μικρή. Προστατεύστε τα παιδιά σας απο άλλους κινδύνους, να μην εμπλακούνε σε άλλα πράγματα. Ο αθλητισμός είναι ζωώ. Όπως και ο Ποσειδώνας είναι ζωή.
Ελάτε να πείτε τη γνώμη σας.Είναι κρίμα μια απο τις πιο ιστορικές ομάδες της Αργολίδας να διαλύσει. Αφήστε τα ολα στην άκρη και ελάτε να αναδείξουμε συμβούλιο και χωρίς οικονομική επιβάρυνση, δε παει να πει οτι όποιος αναλάβει πρέπει να βάλει και χρήμα τα.
Θα τα καταφέρουμε και πάλι, όπως κάθε χρόνο, να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο με δικά μας παιδιά… Είπαμε, κάντε το για τα παιδιά του χωριού… Είναι η τελευταία συνέλευση.”

Έχουν προηγηθεί δύο γενικές συνελεύσεις στις 2 και 16 Ιουνίου οι οποίες ήταν άκαρπες.
Αν και πάλι δεν υπάρχει αποτέλεσμα την λύση θα την δώσει το πρωτοδικείο. Την τελευταία φορά που είχε πάει ο Ποσειδώνας στο Πρωτοδικείο ήταν στις 4 Ιανουαρίου 1971 όπου και αναγνωρίστηκε σαν μέλος της Ε.Π.Σ.Αργολίδας και όχι για θέματα συγκρότησις διοικητικού συμβουλίου.