ΕΠΣ Αργολίδας: Επί ποδός για το τουρνουά ακαδημιών “Κ.Αντωνιάδης”

0
598

 

Σε εξέλιξη είναι απο χθές Παρασκευή, το 2ο τουρνουά ακαδημιών στην μνήμη του πρώην προέδρου της ΕΠΣ Αργολίδας Κων/νου Αντωνιάδη.

 

Συνεχίζεται σήμερα με τον κύριο όγκο των αγώνων πρωϊ κι απόγευμα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, όπου στις 2 το μεσημέρι στο κλειστό του ΔΑΚ Ναυπλίου θα έχουμε την τελετή λήξη.

Για την διοργάνωση μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας, Βασίλης Σιδέρης, ο οποίος ανέφερε τα εξής:
Σήμερα ξεκίνησε το 2ο τουρνουα “Κ.Αντωνιάδης”, αφερωμένο στην μνήμη του πρώτου προέδρου της ΕΠΣ Αργολίδας, που θήτευσε επίπερίπου 40 χρόνια. Τιμούμε αυτόν τον άνθρωπο που ήταν πρωτεργάτης και που αν δεν ήταν αυτός δεν θα υπήρχε σήμερα Αργολικό ποδόσφαιρο.

Γύρω στους 1200 ποδοσφαιριστές βρίσκονται αυτό το τριήμερο στο Ναύπλιο, με την βοήθεια του διοργανωτή κ.Μητρογιάννης της boca sPORT. Σε 8 γήπεδα της Αργολίδας θα αγωνισθούν παιδιά απο 8 έως 18 χρόνων. Επίσης, πάνω απο 200 συνοδούς υπολογίζουμε το Σαββατοκύριακο να είναι στην Αργολίδα.

Στόχος μας η βελτίωση των αγωνιστικών χώρων με νεα γήπεδα που θα γίνουν πλαστικά ή να βελτιώνουμε τα ήδη υπάρχοντα, σε άλλα θα μπεί ηλεκτροφωτισμός και κερκίδες. Το έργο θα συνεχιστέι, μαζί με Π.Τατούλη και Τ.Χειβιδόπουλο έχουμε ξεκινήσει ένα έργο, που θα συνεχιστεί, σας βεβαιώνω. 4.5 εκ. ευρώ έχουν πέσει στα γήπεδα της Αργολίδας.
Εμείς είμαστε αρωγοί στο τουρνουά και θέλουμε να το κάνουμε θεσμό, επειδή πέρα απο το αθλητικό είναι και το τουριστικό κομμάτι με την τόνωση της οικονομίας της περιοχής.

Εύχομαι μέσα απο το τουρνουά να προέλθουν παιδιά που θα κάνυν καριέρα και σε ομάδες της Αργολίδας, αλλά και γενικότερα.
Δεσμεύομαο οτι του χρόνου που θα έχουμε κι άλλα γήπεδα διαθέσιμα να το μεγαλώσουμε κι άλλο το τουρνουά.

Γυρω στα 50 άτομα τρέχουν για το τουρνουά. Εχουμε 30 περίπου διαιτητής, 13 γιατρούς, τον ενωσιακό προπονητή, τα παιδιά που είναι στις γραμματείες…Για να γίνει ενα τέτοιο τουρνουά δεν φτάνουν ένας-δύο και τρείς άνθρωποι, αλλά πολλοί περισσότερα άτομα.
Σας καλούμε την Κυριακή το μεσημέρι στην τελετή λήξης”.

Με τη σειρά του ο κ.Μητρογιάννης, ανέφερε: Για 2η χρονιά γίνεται αυτό το τουρνουά. Ολα κυλούν άριστα, η ΕΠΣΑ, οι διαιτητές, γιατροί, είναι στις θέσεις τους, όλοι έχουν πάρει ζεστά την διοργάνωση. Ο πρόεδρος τρέχει όλο το χρόνο για το τουρνουά αυτό, χωρίς αυτόν δεν θα γινόταν τίποτα, αφου δική του ήταν η ιδέα της διοργάνωσης.
Το Σάββατο ο μεγάλος όγκος του τουρνουά και την Κυριακή η τελετή λήξης.
Και να τονίσω πως αυτό είναι το μεγαλύτερο τουρνουά πανελληνίως”.

Τέλος, το μέλος της ΕΟΔ/ΕΠΣΑ Χάρης Νενεκούμης τόνισε με τη σειρά του ότι οι διαιτητές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, ήταν όλοι στις ώρες, παρά την υψηλή ζέστη γα να καλύψουν την διοργάνωση. “Εύχομαι υγεία στους αθλητές και καλή διαμονή”.