Γ’ Εθνική: Σήμερα στις 6μμ., η Γ.Σ. του Ναύπλιο 2017

0
357

 

Σήμερα το απόγευμα, στις 6, στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου θα γίνει η πρώτη Γενική Συνέλευση του Ναύπλιο 2017, ενόψει της συμμετοχής του στην Γ’ Εθνική.

 

Σε αυτή την συνέλευση αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα για το μέλλον, αφου μέχρι τώρα οι πληροφορίες είναι ελάχιστες και πάντως, όχι επίσημες. Ολο το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι της ομάδας είναι σε συσκέψεις και συνεννοήσεις για οργανωτικά ζητήματα, ακούγεται ότι έχει κλείσει προπονητής κλπ. Ομως, επαναλαμβάνουμε και πάλι, επισήμως δεν υπάρχει τίποτα. Και κυρίως, δεν έχει οριοθετηθεί ο στόχος.

Το σίγουρο είναι πως σε αυτή την συγκέντρωση η διοίκηση υπο τον Παναγιώτη Ταχτσίδη θα ζητήσει την βοήθεια της πόλης ώστε να οργανωθεί καλύτερα και να αποδώσει αυτό το εγχείρημα.

Η πρόσκληση του σωματείου:

Σύμφωνα με το καταστατικό του σωματείου μας και την απόφαση του ΔΣ, καλούμε τα μέλη του Ναύπλιο 2017 σε τακτική Γενική Συνέλευση το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 και ώρα 18.00 στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, με θέματα ημερήσιας Διάταξης τα ακόλουθα:

1. Απολογισμός δράσης ετών 2018-2019
2. Προγραμματισμός νέας χρονιάς
3. Εγγραφή νέων μελών.
4. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη ΔΣ και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Σε περίπτωση μη απαρτίας της πιο πάνω Γενικής Συνέλευσης, συγκαλείται νέα, στον πιο πάνω ίδιο τόπο, το αμέσως επόμενο Σάββατο 29/06/2019 την ίδια ώρα.

ΔΣ Ναύπλιο 2017″