Α1 Αργολίδας: Το Σάββατο η Γ.Σ. του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου

0
410

 

Αυτό το Σάββατο 22 του μήνα, στις 8μμ., θα πραγματοποιηθεί η ΓΣ του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, όπου θα γίνει απολογισμός της χρονιάς που ολοκληρώθηκε και στην συνέχεια εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και προγραμματισμός της νέας χρονιάς.

 

Η πρόσκληση του συλλόγου:
“To Δ.Σ. της ομάδας μας σας καλεί στην αίθουσα συνεδριάσεων στην πλατεία Α’ Εθνοσυνέλευσης, το Σάββατο 22/6/2019 και ώρα 8μμ.

Θέματα της συνεδρίασης:
Εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου
Απολογισμός της σεζόν 20187-2019
Προγραμματισμός νέας χρονιάς.

Εγγραφές νέων μελών.

 

Βέβαια, επειδή ουσιαστικά την ομάδα χρηματοδοτεί ένας άνθρωπος, δεν προβλέπονται σημαντικές ειδήσεις να βγουν απο αυτή την Γ.Σ., πέρα απο την ανάγκη που υπάρχει για συμπλήρωση θέσεων στο Δ.Σ.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Σώζων Λαμπριανός, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτές τις μέρες είναι σε επαφές με ισχυρό οικονομικό παράγοντα κι αν τα πράγματα πάνε κατ’ ευχήν, στόχος του Φοίνικα θα είναι ο πρωταθλητισμός την νέα περίοδο, με σημαντικές προσθήκες παικτών.

Αν η κατάσταση μείνει ως έχει, πρόθεση είναι να μείνει το έμψυχο υλικό που υπήρχε πέρυσι, με πιθανές δύο-τρείς αποχωρήσεις και την αντικατάστασή τους με άλλους ποδοσφαιριστές. Στόχος να είναι να τερματίσει οσο πιο ψηλά μπορεί στην βαθμολογία.

 

Ονομαστική Κάρτα Μέλους

Τέλος, η ομάδα του Φοίνικα, με ανάρτησή της ενημερώνει πως κυκλοφορεί η ονομαστική κάρτα μέλους, που κοστίζει 5 ευρώ το μήνα.

Η ανακοίνωση: Όσοι φίλοι της ομάδας μας επιθυμούν να γίνουν μέλη της και να αποκτήσουν την παρακάτω Ονομαστική Καρτα Μέλους με κόστος 5€/μήνα, μπορούν να μας στείλουν μήνυμα εδώ στο γκρουπ ή στο τηλ 6944442607…Ευχαριστούμε!!!
Υ.Γ Υπάρχει δυνατότητα και αποστολής της κάρτας ταχυδρομικώς”.