Γ’ Εθνική: Στον πάγκο της Κορίνθου 2006 ο Π.Τζαναβάρας

0
479

Επίσημα νέος τεχνικός της νεοφώτιστης στην Γ’ Εθνική ομάδας της Κορίνθου 2006, είναι ο Παναγιώτης Τζαναβάρας

 

Η ανακοίνωση της ομάδας:
H ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αρχή της συνεργασίας της με τον κύριο Παναγιώτη Τζαναβάρα ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της ανδρικής ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια.
Το Δ.Σ του Συλλόγου του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Μια ημέρα πριν, η διοίκηση είχε ευχαριστήσει τον προηγούμενο προπονητή Αναστάσιο Πέρρα “για την άψογη συνεργρασία και για την μεγάλη συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του ευχόμαστε καθε επιτυχία σε οτι κάνει”.

Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, ξεκίνησε να υλοποιείται ο σχεδιασμός ενόψει της νέας χρονιάς, με επιθυμία της διοίκησης να παραμείνει ο περσινός κορμός, ο οποίος απαρτίζονταν από νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Έτσι μετά από συντονισμένες κινήσεις της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας, η αρχή έγινε με τον 21χρονο αμυντικό, Δημήτρη Μαγγίνα, τον 21χρονο στόπερ Παναγιώτη Τριμπόνια και τον 22χρονο χάφ, Δημήτρη Γκουριώτη.
Αναμένεται τις επόμενες ημέρες, εκτός των Τριμπόνια και Γκουριώτη, να ανακοινωθεί και η παραμονή των άλλων δύο Αργολιδέων, του Πάρη Κάπλατζη και του Γ.Χατζησοφρωνίου.

Να σημειωθεί οτι γενικός αρχηγός είναι ο Γιώργος Βορυνιώτης , ο οποίος πέρυσι αγωνίσθηκε στον Ηρακλή Καρυάς.

Να θυμήσουμε οτι η Κόρινθος 2006 τα σάρωσε όλα στην Κορινθία, καθώς η ανδρική ομάδα για πρώτη φορά ανέβηκε στην Γ΄Εθνική Κατηγορία, στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κορινθίας στην κατηγορία Κ4 σε διπλούς αγώνες με τον Α.Ο.Λουτράκι κατέκτησε το πρωτάθλημα. Στην Κ16 πολύ πιο εύκολα η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα συντρίβοντας τον Ηρακλή Λεχαίου στην έδρα του με 4-1 και στον επαναληπτικό στο στάδιο Κορίνθου συνέτριψε την αντίστοιχη ομάδα με 7-1!