Α2 Αργολίδας: Πρόσκληση σε συζήτηση για ένωση απο τον Ποσειδώνα προς τον ΑΟ Πόρου

0
677

 

Ανοικτή πρόσκληση προς το σωματείο του ΑΟ Πόρου, απευθύνει η ΑΟ Ποσειδώνας Πόρου, με θέμα συζήτησης την ένωση των δυο σωματείων του νησιού, με στόχο το καλό του ποδοσφαίρου.

 

Η πρόσκληση του ΑΟ Ποσειδώνα Πόρου, την οποία υπογράφει ο πρόεδρός του Νικ.Κεφαλληνός και ο γ.γ. Μάρκος Γαβαλάς:

Προς Δ.Σ. ΑΟ ΠΟΡΟΥ

Θέμα: Ανοικτή συζήτηση για την ένωση των δύο σωματείων

 

Κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. του σωματείου μας, προσκαλούμε το Δ.Σ. του ΑΟ Πόρου σε συνάντηση με σκοπό να συζητηθεί η δυνατότητα ένωσης των δυο σωματείων, ώστε να ανέβει το επίπεδο του ποδοσφαίρου -και εν γένει του αθλητισμού- στο νησί μας, και να μπορούμε να σταθούμε επάξια στις επερχόμενες αγωνιστικές περιόδους.

Σκέψη μας είναι η πραγματοποίηση της εν λόγω συνάντησης να γίνει σε ανοικτή συγκέντρωση σε κτίριο που θα μας παραχωρήσει ο Δήμος, ώστε και πολίτες του Πόρου που θα ήθελαν να συμμετέχουν ή και να ακούσουν τις προτάσεις μας, να μπορέσουν να παραβρεθούν.

Παρακαλούμε ενημερώστε μας το ταχύτερο δυνατόν για την αποδοχή της πρόσκλησης, και τον ορισμό της συνάντησης, για το καλό του ποδοσφαίρου του νησιού μας”.

 

Nα σημειώσουμε εδώ, πως πέρυσι είχε γίνει πρόταση απο τον ΑΟ Πόρου προς τον Ποσειδώνα, αλλά κάτι τέτοιο έγινε καθυστερημένα και καθώς ο δεύτερος είχε προχωρήσει στον σχεδιασμό της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, δεν την αποδέχθηκε.

Οι δύο ομάδες κατέβηκαν ο μεν ΑΟ Πόρου στην Α1, απο όπου και υποβιβάσθηκε, ο δε Ποσειδώνας στην Α2, απο όπου και δεν κατάφερε να κερδίσει την άνοδο.

Οπότε, τώρα, με νέους όρους, οι δύο ομάδες που θα αγωνισθούν φέτος στην ίδια κατηγορία, καλούνται να εξετάσουν την κατάσταση και να πάρουν την μεγάλη απόφαση.