Α1 Αργολίδας: Στοχεύει και φέτος ψηλά ο Αστέρας Δρεπανιακός

0
584

 

Στον σχεδιασμό της νέας περιόδου προχωρά η διοίκηση του Αστέρα Δρεπανικού, μετά την δεύτερη γενική συνέλευση που έγινε το βράδυ της Τρίτης, όπου και αποφασίσθηκε πως ο στόχος θα συνεχίσει να είναι ο πρωταθλητισμός, με την έννοια να υπάρχει μια δυνατή ομάδα που θα διεκδικήσει θέση στην πρώτη 5αδα του πρωταθλήματος.

 

Ουσιαστικά στο Δ.Σ. συνεχίζουν οι περσινοί, πλην του Παναγ.Ρέππα που αποχώρησε για προσωπικούς κι επαγγελματικούς λόγους.

Απο κει και πέρα, υπήρξε άλλη μια αποχώρηση. Αυτή του Νούλη Καχριμάνη, ο οποίος- όπως και πέρυσι- λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί πριν τον Σεπτέμβριο να αναλάβει ομάδα.

Οπότε, η προτεραιότητα της διοίκησης είναι ο νέος προπονητής και αυτό να γίνει άμεσα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν υπάρξει ήδη επαφές με δυο-τρείς του χώρου και λογικά μέχρι το Σαββατοκύριακο ή ίσως και νωρίτερα να υπάρξει ανακοίνωση.

Η κινήσεις γίνονται γρήγορα επειδή η πρόθεση της διοίκησης είναι να γίνουν συζητήσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές που ήταν πέρσι στην ομάδα ώστε να παραμείνουν και στην συνέχεια, ανάλογα και με τις επιθυμίες του νέου προπονητή να γίνουν κάποιες προσθήκες. Η μόνη δύσκολη περίπτωση φαίνεται αυτή του Μπούζντρα μιας και ο νεαρός μεσος ανήκει στον Παναργειακό, όπου θα επιστρέψει λογικά.

Αν όλα πάνε βάσει του σχεδίου και παραμείνουν παίκτες όπως π.χ. Ταραντίλης, Δήμας, συν κάποιες προσθήκες εμπείρων, ο Αστέρας θα είναι μια απο τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσει.

Παράλληλα όμως με τις κινήσεις που αφορούν τους έτοιμους ποδοσφαιριστές, θα γίνει προσπάθεια να προωθηθούν απο τις ακαδημίες της ομάδας όσοι δείχνουν πιο έτοιμοι για το επόμενο βήμα, ώστε να υπάρχει και συνέχεια.