Γ’ Εθνική: Συνεχίζει ο Θαν.Στάικος στον Παναρκαδικό

0
592

 

Ο Παναρκαδικός άρχισε το “χτίσιμο” για τη νέα σεζόν κρατώντας τον Θανάση Στάικο στον πάγκο, προφανώς επειδή όλες οι πλευρές έμειναν ικανοποιημένες απο την συνεργασία τους.

 

Η σχετική ανακοίνωση:Η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του Σωματείου με το προπονητή Θανάση Σταϊκο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ευχόμαστε στο προπονητή μας υγεία και μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες για την ομάδα μας.

 

Ο προπονητής της ιστορικής ομάδας φιλοξενήθηκε στο studio του Radio Arcadia 93.8 και την εκπομπή “Μπάλα κι άλλα”, όπου στη συζήτηση με τον Χρήστο Καρνέζη παραδέχθηκε ότι ήταν “εύκολη” η απόφαση και για τον ίδιο και για την ομάδα η ανανέωση της συνεργασίας.

Σε πρώτο πλάνο, είναι το να οργανωθεί η ομάδα, ενώ ανέφερε πως έχει παραδώσει στην διοίκηση τις πρώτες σκέψεις του για τη σεζόν 2019-2020!

Ο κόουτς του Παναρκαδικού έκλεισε τη συνέντευξη με μια δέσμευση προς τους φίλους της ομάδας λέγοντας πως ο Παναρκαδικός θα είναι μια ομάδα που θα προσφέρει θέαμα ενώ θα παίζει πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και που θα έχει υγεία και αξιοπρέπεια.

 

Στόχος της διοίκησης τώρα, είναι να διατηρήσει τον περσινό κορμό. Από τους 22 παίκτες, επιθυμία είναι να παραμείνουν 14-15 και από εκεί και πέρα να αντικατασταθούν όσοι δεν μείνουν, ενώ θα αποκτηθούν 3-4 ντόπια παιδιά.

Ενα σοβαρό θέμα είναι το γηπεδικό, αφου ο Παναρκαδικός πρέπει να έχει το δικό του χώρο, ειδικά το χειμώνα, που είναι βαρύς στην Τρίπολη.

Αν η οργάνωση είναι η κατάλληλη και σωστές οι επιλογές στο ρόστερ, τότε θεωρείται εφικτό η ομάδα θα διεκδικήσει θέση στην πρώτη 5άδα.