Γ’ Εθνική:Τις επόμενες ημέρες οριοθετούνται στον Παναργειακό οι στόχοι

0
921

 

Τις αμέσως προσεχείς ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα στον Παναργειακό, που αφορούν το σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

Το δεδομένο είναι οτι η διοίκηση συνεχίζει- ενδεχόμενα να υπάρξουν κάποια νέα πρόσωπα, αλλά απο κει και πέρα, ανάλογα με το αποτέλεσμα της συζήτησης και το σε ποιο επίπεδο μπορεί να φτάσει ο προϋπολογισμός, θα οριοθετηθούν οι στόχοι.

Επειδή υπάρχει αρκετή εμπειρία απο πέρυσι και αρκετοί ποδοσφαιριστές απο την περιοχή, υπάρχει ενας σημαντικός αριθμός και πάνω σε αυτόν θα γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες.

Τα οικονομικά δεδομένα, όπως έχουν διαμορφωθεί, θα καθορίσουν και το ποιές θα είναι αυτές οι προσθήκες. Δηλαδή, πέρα απο την οικονομική δυνατότητα των μελών του Δ.Σ., μένει να φανεί κατά πόσο θα μπορέσουν να συνεισφέρουν οι όποιοι χορηγοί.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, ο Γ.Κούτσης προσελήφθη πέρυσι με προοπτική να μείνει και την νέα χρονιά.Άρα δεν υπάρχει ζήτημα προπονητή.

Το ζήτημα είναι φυσικά, να αποφευχθούν τα περσινά λάθη.Και αναφερόμαστε στην αλλαγή στόχων που συνέβη μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου. Ο καλοκαιρινός σχεδιασμός αφορούσε την κατάταξη της ομάδας σε μια απο τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, ώστε να μην κινδυνεύσει. Αυτό επετεύχθη απο νωρίς. Απο την άλλη, όμως, ακριβώς αυτή η καλή πορεία, “άνοιξε την όρεξη” στους διοικούντες που αποφάσισαν να κάνουν την υπέρβαση προσθέτοντας στον δυναμικό δύο “βαριά” ονόματα, αφού έτσι έκριναν οτι μπορούν να μπούν σφήνα σε Ασπρόπυργο και Καλαμάτα.
Η κίνηση αυτή δεν βγήκε, χάθηκαν τα δυο ντέρμπι, ήρθε η απογοήτευση, ο κόσμος απομακρύνθηκε απο το γήπεδο και απλά η ομάδα τερμάτισε σε μια καλή θέση.

Εν κατακλείδι, ενω η χρονιά ήταν επιτυχημένη ως προς την καλοκαιρινή στόχευση, κατέληξε αποτυχημένη με βάση την αλλαγή στόχων που παρενεβλήθη και τη μη ορθή στάθμιση των δεδομένων του ομίλου!

Υπομονή λοιπόν, κάποιες ημέρες ακόμη, για να μάθουμε ποιά θα είναι η φετινή στόχευση του Παναργειακού, το ποιοί παίκτες θα μείνουν απο πέρυσι, πώς θα κινηθεί σε οργανωτικό επίπεδο.

Προβληματισμό προκαλεί φυσικά το γεγονός πως δεν είναι γνωστό με ποιές ομάδες θα είναι φέτος αντίπαλος στο πρωτάθλημα. Οπως έχει ανακοινώσει η ΕΠΟ, μέχρι 5 Ιουλίου έχουν δικαίωμα οι ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή και στη συνέχεια θα γίνει ο καταρτισμός των 8 ομίλων.