Α1 Αργολίδας: Ο Τάσος Καραμάνος νέος προπονητής στον Ατρόμητο Παναριτίου

0
896

 

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ο Τάσος Καραμάνος, πήρε την μεγάλη απόφαση να μεταπηδήσει απο την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή σε αυτή του προπονητή και να ξεκινήσει την νέα του καριέρα αναλαμβάνοντας τον Ατρόμητο Παναριτίου.

Ο Τάσος Καραμάνος είναι μια εμβληματική μορφή του Αργολικού ποδοσφαίρου, αφου έχει αγωνισθεί σε εθνικές κατηγορίες, αλλά που τα τελευταία χρόνια στο τοπικό ποδόσφαιρο εξακολουθούσε να είναι το καλό παράδειγμα για όλους τους νεώτερους. Εξαιρετικός χαρακτήρας, αξιέπαινη η αγωνιστικότητά του και η ευσυνειδησία του ακόμη και τώρα, όταν παρά τα 49 του χρόνια έτρεχε -και τρέχει- στον αγωνιστικό χώρο, περισσότερο απο 18χρονους και 19χρονους!!!
Ο Τάσος τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν στον Αριστείωνα Λυγουριού έχοντας 2178′ και 2430′ συμμετοχής, αντίστοιχα! Τις περιόδους 2015 έως 2017 ήταν στον Ατρόμητο Παναριτίου και τις προηγούμενες χρονιές σε Πανναυπλιακό και Ένωση Μιδέας.
Το δίπλωμα προπονητή το είχε πάρει απο πέρυσι, αλλά τελικά το άφησε στο …συρτάρι αφου αποφάσισε να αγωνισθεί για άλλη μια χρονιά και απο τώρα αναλαμβάνει τον Ατρόμητο. Να σημειωθεί οτι τα δύο προηγούμενα χρόνια του είχαν γίνει προτάσεις απο ομάδες να αναλάβει, αλλά τις είχε απορρίψει.

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου:
Η διοίκηση του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ επέλεξε για προπονητή και ήρθε σε συμφωνία για τα επόμενα 3 χρόνια , με τον ΤΑΣΟ ΚΑΡΑΜΑΝΟ . Ενας παλιός γνώριμος που κατάγεται απο την περιοχή και εχει αγωνιστεί στην ομάδα κατά το παρελθόν . Η Διοίκηση και ολη η οικογένεια του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ, του εύχονται καλή επιτυχία.”