Α1 Αργολίδας:”Πρόσω ολοταχώς” η Κορωνίδα Κοιλάδας

0
1029

 

Ολα κινούνται γρήγορα στην Κορωνίδα Κοιλάδας φέτος, όπου αμέσως μετά την εκλογή νέας διοίκησης, την επομένη ανακοινώθηκε η συνέχιση της συνεργασίας με τον Θανάση Τσιρόπουλο και ακολούθησε ο ορισμός της ημερομηνίας έναρξης προετοιμασίας, όπως και ο ορισμός επιτροπής μετεγγραφικού σχεδιασμού.

 

Πιο συγκεκριμένα, την Δευτέρα 5 Αυγούστου, ορίσθηκε η έναρξη της νέας σεζόν – προετοιμασίας – και ακολούθως θα πραγματοποιηθούν εργομετρικά τεστ για τους παίκτες την Παρασκευή 9 Αυγούστου.
Υπεύθυνος γι αυτά τα τεστ, θα είναι ο κος Μάκης Παρασκευόπουλος και η εταιρία του SPORTSANALYSIS – Health & Fitness Science , με την οποία θα συνεργαστεί η Κορωνίδα για 4η χρονιά και έχει μακροχρόνια εμπειρία σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα φιλικών παιχνιδιών της ομάδας.

Αναφορικά με την επιτροπή μετεγγραφών, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
Η Κορωνίδα Κοιλάδας ανακοινώνει την συγκρότηση Επιτροπής Μεταγραφικού Σχεδιασμού, αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ.Τσιρτσίκο, τον αντιπρόεδρο κ.Γεωργόπουλο, τον γεν. γραμματέα κ.Μέλλο και τον γενικό αρχηγό κ.Ηλιού.
Η Επιτροπή αυτή θα χειρίζεται αποκλειστικά τα μεταγραφικά θέματα αλλά και την λοιπή στελέχωση του σωματείου.
Θα λειτουργεί κατ’ εντολή του Δ.Σ. και σύμφωνα πάντα με τις εισηγήσεις του προπονητή κ. Τσιρόπουλου, με τελικό σκοπό την επίτευξη των στόχων της ομάδας”.