Α1 Αργολίδας: Προχωρά στο σχεδιασμό της νέας περιόδου ο Πανασιναϊκός

0
727

 

Προχωρά στο σχεδιασμό της νέας περιόδου η διοίκηση του Πανασιναϊκού, όπου συνεχίζει στον πάγκο ο Γιάννης Ευθυμίου, ενω ουσιαστικά θα στηριχθεί στο περσινό δυναμικό, εκτός των Τ.Ταμπάκη και Παπασαραντόπουλου που αποχώρησαν.

 

Αναλυτική ανακοίνωση για τα συμβαίνοντα στην ομάδα, απο το Δ.Σ.:

Το ΔΣ του ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΥ θα ήθελε να ενημερώσει τους φίλους της ομαδας μας, ότι μετά απο προγραμματισμένη συνάντηση της διοίκησης και του προπονητή Γιάννη Ευθυμίου (υπενθυμίζουμε πως η συμφωνία με τον κύριο Ευθυμίου ήταν εξαρχής για 1,5 χρόνο), συζητήθηκε το αγωνιστικό πλάνο της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Ορίστηκε ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας, και τέθηκαν κατόπιν εισηγήσεως του προπονητή οι μεταγραφικοί στόχοι για τη νέα σεζόν, με σκοπό η ομάδα να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική.

Ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΣ θα κινηθεί με βαση το πλάνο της περασμένης σεζόν, εμπιστευόμενος το ήδη υπάρχον ρόστερ απο έμπειρους αλλά και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, κινούμενος παράλληλα για 3-4 προσθήκες που θα τον βοηθήσουν να είναι ακόμα πιο δυνατός τη νεα χρονιά!

Ενημερώνουμε πως η διοίκηση έχει ήδη έρθει σε συμφωνία σχεδόν με το σύνολο των ποδοσφαιριστών που ήταν πέρσι στην ομάδα, και παράλληλα βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με κάποιους απο τους υποψηφίους μεταγραφικούς στόχους.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να αποχαιρετήσουμε δυο έμπειρους ποδοσφαιριστές που προσέφεραν για χρόνια τις υπηρεσίες τους στην ομάδα μας, και αποφάσισαν να αποχωρήσουν, συνεχίζοντας τη πορεία τους στην ομάδα του Aχιλλέα Πουλακίδας!
Γιώργο Παπασαραντοπουλε και Τάσο Ταμπάκη, ευχαριστούμε για όλα και σας ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στη νέα σας ομάδα! Κύριοι εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, απο τη πρώτη έως τη τελευταία μέρα στην ομάδα μας!

Για ότι νεότερο στα τεκταινόμενα της ομάδας θα ενημερώνουμε με αντίστοιχες δημοσιεύσεις.
Καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία για όλους.
ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΣ Γ.Σ.