Α1 Αργολίδας: Αβεβαιότητα για τη νεα χρονιά στην Ένωση Λέρνας

0
855

 

Την προηγούμενη χρονιά η Ένωση Λέρνας πέτυχε το όνειρο της ανόδου και συμμετοχής της στην Γ’ Εθνική.

 

Δύσκολη η προσαρμογή στην νεα πραγματικότητα για μια ομάδα ενός μικρού χωριού, με το οικονομικό βάρος να στηρίζουν ουσιαστικά μόνο δύο άνθρωποι και χωρίς συμπαράσταση απο τον απλό φίλαθλο κόσμο.

Εγινε μια σημαντική προσπάθεια, η ομάδα αγωνίσθηκε αξιοπρεπώς, αρκετοί ποδοσφαιριστές φόρεσαν την φανέλα της, τελικώς ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα.

Η επόμενη ημέρα όμως, αυτή την στιγμή δεν δείχνει αισιόδοξη. Οι δύο άνθρωποι που προαναφέραμε, δηλώνουν πως δύσκολα μπορούν να συνεχίσουν για άλλη μια χρονιά μόνοι τους.

Να σημειωθεί βέβαια, πως ουσιαστικά δεν υφίσταται Ένωση Λέρνας, αφου απο πέρυσι οι Σκαφιδακιώτες αποχώρησαν στηρίζοντας την δική τους ομάδα, την Θύελλα, που επαναλειτούργησε και φέτος θα βρίσκεται κι αυτή στην Α1. Οπότε ουσιαστικά θα έχουμε να κάνουμε απο δώ και πέρα με αποκλειστικά ομάδα των Μύλων. Kαι μιλάμε για μια ομάδα που πρέπει να στηθεί απο την αρχή, αφου όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές πήγαν το καλοκαίρι ή τον Ιανουάριο επειδή υπήρχε η πρόκληση της Γ’ Εθνικής. Στο τοπικό η κατάσταση είναι διαφορετική. Και ούτε μπορεί η όποια διοίκηση να συνεχίσει να ξοδεύει όσα ξοδεύονταν τα προηγούμενα χρόνια στην προσπάθεια της ομάδας να κάνει πρωταθλητισμό και να ανέβει στην Γ’ Εθνική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σύντομα αναμένεται να ορισθεί γενική συνέλευση και εκεί θα έχουμε μια πρώτη εικόνα για το αν θα υπάρξει συνέχεια και σε ποιό επίπεδο.