Γ’ Εθνική: Το Σάββατο 22 Ιουνίου η Γ.Σ. του Ναύπλιο 2017

0
619

 

Ημερομηνία Γενικής Συνέλευσης όρισε το Ναύπλιο 2017, η οποία θα γίνει το Σάββατο 22 του μήνα.

 

Εκεί αναμένεται να ξεκαθαρίσει και η κατάσταση, γιατί μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για το πού θα κινηθεί η ομάδα.

Μπορεί, κατά την τελετή απονομής του τροπαίου ο ίδιος ο Παναγιώτης Ταχτσίδης να δήλωσε απο μικροφώνου οτι στόχος είναι και πάλι η άνοδος, απο τότε όμως παρατηρείται πλήρης ακινησία.

Το βάρος είχε πέσει στο να πιεστεί η διοίκηση του Πανναυπλιακού να παραδώσει την ομάδα ώστε με το όνομα αυτό να κατέβει στην Γ’ Εθνική το Ναύπλιο 2017, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Το ζήτημα θεωρείται λήξαν απο την στιγμή που ο Πανναυπλιακός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Βασίλη Κούβαλη και ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά πως έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό του για την Α1 Αργολίδας.

Απο κει και μετά δεν έχουν γίνει γνωστές κάποιες κινήσεις απο πλευράς Ταχτσίδη σε κανένα επίπεδο. Κατα τις πληροφορίες, ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να καλύψει όλο το κόστος λειτουργίας της ομάδας και για το λόγο αυτό έχουν κινητοποιηθεί αρκετοί πρώην παράγοντες του Πανναυπλιακού και της πόλης. Αλλά όπως προαναφέραμε, δεν έχει ανακοινωθεί οτιδήποτε ακόμη.

Είναι δεδομένο πάντως, πως ο πολύς κόσμος του Ναυπλίου διαχρονικά δεν είναι τόσο …υποστηρικτικός οικονομικά στο ποδόσφαιρο, οπότε τα περιθώρια δεν είναι μεγάλα.

Επίσης, η διοίκηση του Ναυπλιο 2017 θα πρέπει να γνωρίζει πως και η παρουσία του απλού κόσμου στο γήπεδο δεν είναι μεγάλη, οπότε δεν μπορεί να περιμένει και πολλά απο τις εισπράξεις.

Τέλος, φέτος υπάρχει στην πόλη και ο Οίακας που ανέβηκε στην Α2 κατηγορία του μπάσκετ, κάτι που σημαίνει πως οι επιχειρηματίες, καταστηματάρχες κλπ., δεν μπορούν να ενισχύσουν όλους…

Οπως και να έχει, αν ο Π.Ταχτσίδης δεν αποφασίσει να προχωρήσει καλύπτοντας μόνος του τουλάχιστον το 80% του προϋπολογισμού μιας ομάδας πρωταθλητισμού στην Γ’ Εθνική, τα πράγματα είναι δύσκολα.

Προφανώς, οι απαντήσεις δεν πρόκειται να δοθούν πριν την Γ.Σ., κάτι που δεν είναι θετικό, αφου ο χρόνος τρέχει σε βάρος της νεοφώτιστης ομάδας στην Γ’ Εθνική, καθώς στον τομέα της οργάνωσης πρέπει να γίνουν πολλά. Και πρώτα απ’ όλα το πού θα παίξει. Ο αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ Ναυπλίου είναι άθλιος τα τελευταία χρόνια. Εχουν γίνει και θα γίνουν προσπάθειες βελτίωσης, αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που πρέπει. Ο αγωνιστικός χώρος εύκολα μετατρέπεται σε παγίδα και γι’ αυτό άλλωστε και οι δύο ομάδες της πόλης αγωνίζονταν τα δύο προηγούμενα χρόνια σε συνθετικούς χλοοτάπητες γειτονικών κοινοτήτων.

 

Η ανακοίνωση της πρόσκλησης για Γ.Σ.:

Σύμφωνα με το καταστατικό του σωματείου μας και την απόφαση του ΔΣ, καλούμε τα μέλη του Ναύπλιο 2017 σε τακτική Γενική Συνέλευση το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 και ώρα 18.00 στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα ακόλουθα:

  1. Απολογισμός δράσης ετών 2018-2019
    2. Προγραμματισμός νέας χρονιάς
    3. Εγγραφή νέων μελών

Σε περίπτωση μη απαρτίας της πιο πάνω Γενικής Συνέλευσης, συγκαλείται νέα, στον πιο πάνω ίδιο τόπο, το αμέσως επόμενο Σάββατο 29/06/2019 την ίδια ώρα.

ΔΣ Ναύπλιο 2017