Χάντμπολ: Στην εθνική ο Π.Παπαντωνόπουλος του Διομήδη

0
662

 

Αύριο Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 και ώρα 14:00 θα γίνει στην Κοζάνη η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Ανδρών ενόψει των προκριματικών του ΕURO 2020 και συγκεκριμένα των δύο τελευταίων αγώνων στον 3ο όμιλο, αρχής γενομένης από αυτόν κόντρα στην Ισλανδία την Τετάρτη 12 Ιουνίου και ώρα 20:00 (ERTSPORTS) στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης.

 

 

Στην ομάδα συμμετέχουν δυο αθλητές του Διομήδη, ο τερματοφύλακας Παπαντωνόπουλος και ο Χερουβείμ.

O oμοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Αρβανίτης κάλεσε τους παρακάτω αθλητές:

Τσίλης, Τζηράς, Λιάπης, Καραμπουρνιώτης, Κανδύλας, Κρητικός (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Μπάγιος, Παπαδιονυσίου, Δομπρής, Νικολαΐδης, Μυλωνάς (ΑΕΚ), Κοτανίδης (ΠΑΟΚ), Παπαντωνόπουλος, Χερουβείμ (Διομήδης Άργους), Κεδέρης (ΑΣΕ Δούκα), Καλόμοιρος (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Μπουκοβίνας (Ες- Λουξεμβούργο), Μάλλιος (Μπάτμαν- Τουρκία), Σεϊρεκίδης (Τόνγκερεν- Βέλγιο), Ηλιόπουλος (Νορντχαιμ- Γερμανία), Πασσιάς (Σβεριν- Γερμανία).

 

Για την διεθνοποίηση των Νάσκου- Χαρίτσου

Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Σωτήρης Μίγκας και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας συγχαίρουν θερμά τους Βασίλη Χαρίτσο και Παναγιώτη Νάσκο για την διεθνοποίηση τους.

“Ευχόμαστε υγεία και καλή σταδιοδρομία στις διεθνείς διοργανώσεις. Η διεθνοποίηση των δύο Ελλήνων διαιτητών επιβεβαιώνει την σταθερή άνοδο της ελληνικής διαιτησίας σε διεθνές επίπεδο”.

 

Αιτήσεις για απόσπαση

Ανακοινώνεται ότι όσοι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής που υπηρετούν στο Δημόσιο, θέλουν να υποβάλλουν αίτηση για απόσπαση στην ΟΧΕ για το διδακτικό έτος 2019-2020, πρέπει να αποστείλουν το αργότερο μέχρι Παρασκευή 7 Ιουνίου και ώρα 12:00 την σχετική αίτηση.

Η Ομοσπονδία θα προβεί στην αξιολόγηση όσων έχουν καταθέσει αιτήσεις απόσπασης και θα υποβάλλει τον σχετικό πίνακα στην Γενική Γραμ. Αθλητισμού.

Πέραν του κωλύματος της ανάθεσης καθηκόντων Ομοσπονδιακών προπονητών και τεχνικών συμβούλων σε καθηγητές Φ.Α. κλάδου Π.Ε. 11 που υπηρετούν στο Δημόσιο με ταυτόχρονη απασχόληση σε Αθλητική Ανώνυμη Εταιρεία, δεν επιτρέπεται η ανάθεση καθηκόντων Ομοσπονδιακών προπονητών και τεχνικών συμβούλων σε καθηγητές Φ.Α. που εμπίπτουν στα κωλύματα του άρθρου 3 του αθλητικού νόμου 2725/99 όπως ισχύει για ποινικά αδικήματα του παρόντος νόμου, ή για τα αδικήματα βίας στους αθλητικούς χώρους, ή χρήση ή διάθεση ουσιών ή μεθόδων φαρμακοδιέγερσης.