Α1 Αργολίδας: “Θα ολοκληρωθεί το γήπεδο Σκαφιδακίου;”

0
516

 

Η Θύελλα Σκαφιδακίου κέρδισε φέτος την άνοδό της στην Α1 Αργολίδας, μετά απο πολλά χρόνια και περισσότερο απο ποτέ, ενδιαφέρεται για το αν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει το γήπεδο, στο οποίο έχουν αρχίσει έργα εδω και χρόνια, τα οποία όμως δεν έχουν ολοκληρωθεί.

 

Το Δ.Σ. του συλλόγου, με χθεσινή του επίσημη ανακοίνωση αναφέρει :

Αρχικά θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους εκλεγμένους συμβούλους του Δήμου μας και να τους ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία και υπομονή στις μεγάλες ευθύνες που ανέλαβαν όσον αφορά τον τόπο μας.

Ύστερα θα θέλαμε να εκφράσουμε το “χρόνιο παράπονό”, που δεν είναι άλλο από το γήπεδο ΣΚΑΦΙΔΑΚΙΟΥ. Βλέπουμε εδώ και πολλά χρόνια το ίδιο “σίριαλ” που δεν έχει τελειωμό. Τελευταία φορά που το γήπεδο ήταν λειτουργικό ήταν στις 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009. Από εκεί και ύστερα, έπειτα από 3-4 χρόνια ξεκίνησαν οι εργασίες ώστε να τοποθετηθεί φυσικός χλοοτάπητας.

Στα τέλη του 2016 είδαμε κάποιες σοβαρές ενέργειες τοποθετόντας το συστήμα ποτίσματος του γήπεδου και το ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ του 2017 έσπειραν και το γήπεδο γεμίζοντας χαρά και ενθουσιασμό όλους τους κατοίκους. Το ΔΕΚΕΜΒΡΗ του ιδίου χρόνου ήρθαν και κάποιοι συμβούλοι αναρτώντας και τη παρακάτω δημοσίευση γεμίζοντας βέβαια και όλες τις ενημερωτικές σελίδες με αυτή τη δήλωση.

 

 

 

 

Εκεί πιστέψαμε πως το γήπεδο δρομολογήθηκε.

Περνώντας ο καιρός φύτρωσαν αγκάθια, κουρεύτηκαν, τον ΙΟΥΛΙΟ του 2018 το γήπεδο ξεράθηκε, βέβαια ξανά ήρθε στη κανονική του μορφή.
Φτάνουμε τώρα στις αρχές του 2019 (προεκλογική περίοδο), όπου ομολογουμένως είδαμε κάποια έργα, τοποθετώντας δοκάρια και σχηματίζοντας τις γραμμές του γηπέδου.

Τώρα την επομένη των εκλογών θελουμε να δούμε έργα και όχι παραμύθια. Ζητάμε μια ξεκάθαρη απάντηση. Εμείς σα συμβούλιο ουδέποτε κάναμε αντιπολίτευση(πόλεμο) σε κανένα συνδυασμό, αλλά ούτε και “χαϊδέψαμε αυτιά” προς ωφέλός μας.

Εν τέλη, το μόνο που ενδιαφέρει το σύλλογό μας είναι να ολοκληρωθεί αυτό το έργο για πολλούς λόγους. Αναμφισβήτητα θα είναι ένα σπουδαίο και πολύ μεγάλο έργο για τη κοινότητα μας αλλά βέβαια και ο σύλλογος μας θα αγωνίζεται στη φυσική του έδρα προσελκύοντας κόσμο, αλλά θα δώσει και ένα τεράστιο κίνητρο στα νέα παιδιά του τόπου μας να ασχοληθούν με το χώρο του αθλητισμού που ολοένα και περισσότερο απομακρύνονται.

Με εκτίμηση Δ.Σ «ΘΥΕΛΛΑΣ ΣΚΑΦΙΔΑΚΙΟΥ»