Γ’ Εθνική: Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Βασ.Γεωργακόπουλου με το Ναύπλιο 2017

0
923

 

Σήμερα το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η συνεργασία ανάμεσα στο Ναύπλιο 2017 και τον Βασίλη Γεωργακόπουλο, καθώς στην συνάντηση που είχε ο νεαρός προπονητής με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, πάρθηκε η παραπάνω απόφαση.

 

Απο την στιγμή που η ομάδα ανέβηκε στην Γ’ Εθνική, είναι λογικό κι αναμενόμενο οι διοικούντες να προχωρούν στο σχεδιασμό , αναζητώντας διαφορετικές λύσεις, μέσα στις οποίες είναι και η πρόσληψη ενός προπονητή που να γνωρίζει τον χώρο. Άλλωστε, ο ίδιος ο Π.Ταχτσίδης έχει δηλώσει πως η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ και στόχος είναι ο πρωταθλητισμός και πάλι.

Η συζήτηση έγινε σε φιλικό κλίμα, με τον Π.Ταχτσίδη να ευχαριστεί τον Β.Γεωργακόπουλο, που στην πρώτη του θητεία σε πάγκο ομάδας, κατάφερε να υλοποιήσει τον στόχο και να οδηγήσει την ομάδα στην άνοδο.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο πρώην, πλέον, προπονητής του Ναύπλιο 2017, προχώρησε στην εξής ανάρτηση:

Μια όμορφη και απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία με την ομάδα του Ναύπλιο FC 2017 έφτασε στο τέλος της.
Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, το προπονητικό team και τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία που είχαμε καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Αποχωρώ από την ομάδα σαν φίλος και οι φίλοι δεν λένε αντίο……..
Εις το επανιδείν.

 

Απο κει και πέρα, θα δούμε και τι θα γίνει με την συνεργασία που είχαν στις ακαδημίες, καθώς η ομάδα χρησιμοποιούσε τον χώρο του Γεωργακόπουλου στην Νέα Τίρυνθα και ο ίδιος ήταν προπονητής σε ενα τμήμα της. Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν οτι δεν θα συνεχιστεί και σε αυτό το σημείο η συνεργασία, επειδή οι υπεύθυνοι του Ναύπλιο 2017 αναζητούν μεγαλύτερο χώρο για να αναπτύξουν περισσότερο τις ακαδημίες.