Α1 Αργολίδας: Ενοχλημένη η διοίκηση του Πανναυπλιακού από “εξωθεσμικές” πιέσεις που δέχεται για να παραδώσει την ομάδα

0
743

Όπως όλα δείχνουν και φέτος το καλοκαίρι θα έχουμε σε επανάληψη το γνωστό σίριαλ στην πόλη του Ναυπλίου, όπου οι υπεύθυνοι του Ναύπλιο 2017 και οι συν αυτώ, θα πιέζουν συνεχώς την διοίκηση του Πανναυπλιακού να συμφωνήσει σε παραχώρηση του ονόματος στην νεοσύστατη ομάδα.

 

Ήδη, στην τελετή απονομής του κυπέλλου του πρωταθλητή της Α1, τόσο ο Παναγιώτης Ταχτσίδης όσο και ο Γιώργος Λαπαθιώτης μίλησαν για την αναγκαιότητα να υπάρξει μία ομάδα στην πόλη με το όνομα “Πανναυπλιακός”.

Χθες, ο πρώην πρόεδρος του Πανναυπλιακού, Χάρης Αντωνιάδης προχώρησε σε ανάρτηση με την οποία καλούσε την διοίκηση του Πανναυπλιακού σε συνάντηση, αναφέροντας πως του είχαν υποσχεθεί πως μετά τις εκλογές θα υπήρχε συνάντηση, καταγγέλλοντας μάλιστα, πως δεν του απαντούν στα τηλέφωνα…!

Παράλληλα υπάρχει ένας κύκλος ανθρώπων- που προφανώς- θεωρούν ότι η νέα ομάδα για να πάει καλά στην Γ’ Εθνική, χρειάζεται το όνομα “Πανναυπλιακός” και πιέζουν την διοίκηση και πιο συγκεκριμένα τον πρόεδρο Γιώργο Ψυχογιό.

Λογικά- και με βάση το περσινό προηγούμενο- όλες αυτές οι πιέσεις θα συνεχιστούν.

Όλο αυτό το σκηνικό που διαμορφώνεται, πάντως, σύμφωνα με ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος του προέδρου του Πανναυπλιακού, έχουν αρχίσει να του προκαλούν έντονη δυσφορία και σκέπτεται τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσει, γιατί όπως τονίζεται: “η ομάδα έχει μια εκλεγμένη διοίκηση, αυτοί που τώρα ζητούν να τους την παραδώσει είναι που την παράτησαν κάποτε διαλυμένη και αναρωτιέται γιατί τώρα ξαφνικά εμφανίσθηκαν να ενδιαφέρονται και προσπαθούν εξωθεσμικά να τον πιέσουν σε αποχώρηση; Η ομάδα είναι υγιής οικονομικά και θα συνεχίσει το δρόμο της”.

Τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρόεδρος του Πανναυπλιακού, συνεχίζει κανονικά τον σχεδιασμό του για την νεα χρονιά, με στόχο η ομάδα να εμφανισθεί στην Α1 βελτιωμένη και να ενισχυθεί για το σκοπό αυτό με νέους ποδοσφαιριστές.