Χ.Αντωνιάδης: Πρέπει να συνεργασθούν Ναύπλιο 2017 και Πανναυπλιακός

0
991

Από πέρυσι έχει ξεκινήσει η συζήτηση συνεργασίας- συγχώνευσης του Πανναυπλιακού με το Ναύπλιο 2017. Τότε δεν προχώρησε.

 

Στην φετινή τελετή απονομής του πρωταθλήματος στο Ναύπλιο 2017, έγινε και η πρώτη επίσημη αναφορά προς αυτή την κατεύθυνση. Ουσιαστικά μιλάμε δηλαδή, για την ένωση των δύο ομάδων και το Ναύπλιο 2017 να γίνει Πανναυπλιακός.

Ακολούθησαν κάποιες κινήσεις παραγόντων για να ξεκινήσει συζήτηση του ζητήματος, χωρίς να έχει υπάρξει κάτι χειροπιαστό.

 

Σήμερα, στο ζήτημα παρενέβη ο πρώην πρόεδρος του Πανναυπλιακού Χάρης Αντωνιάδης, ο οποίος ουσιαστικά ζητά απο την διοίκηση του Πανναυπλιακού να δεχθεί την συνεργασία- αφου όπως εξηγεί-, αν και του είχε δοθεί η υπόσχεση πως μετά τις εκλογές θα γίνει συζήτηση, μέχρι σήμερα δεν του απαντούν στο τηλέφωνο!

 

Η δήλωση-ανάρτηση του Χάρη Αντωνιάδη:
Θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλους όσους αγαπούν την ομάδα της πόλης μας τον ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟ και να ζητήσω την γνώμη τους και την όποια βοήθεια τους..
Ως γνωστόν η ομάδα Ναυπλιον 2017 ανέβηκε φέτος στην Γ εθνική.

Στόχος που είχε τεθεί από την διοίκηση τους προπονητές και τους παίκτες πριν δύο χρόνια με πρωτεργάτη τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και συνεργάτες που σχεδόν στο σύνολό τους ήταν παλαιότερα μέλη του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ…

Εδώ και τέσσερεις μήνες και πριν την άνοδο μου ζητήθηκε να συμμετέχω στην προσπάθεια επίτευξης συνεργασίας των δύο πλέον ομάδων της πόλης μας και βέβαια μου ήταν αδύνατον να μην δεχθώ. Δεν με αφορα το τι έχει γίνει έως τώρα στο παρασκήνιο δεν με αφορούν οι προσωπικές κόντρες και οι αντιπαλότητες ατόμων των δύο πλευρών δεν με αφορούν καθόλου οι τυχόν πολιτικές παρεμβάσεις τοπικού επιπέδου …

Δέχθηκα να προσπαθήσω και να βοηθήσω για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου της πόλης μας για την ομάδα που όλοι αγαπήσαμε και αγαπάμε , πληρώνοντας ο καθένας το τίμημα με τον δικό του τρόπο. Συνομίλησα με τις δύο πλευρές επί ώρες είδα την κατ αρχή θετική διάθεση συνεργασίας και δώσαμε ραντεβού με την διοίκηση του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ για μετά τις εκλογές ..
Οι εκλογές έγιναν..Αλλά τα τηλέφωνα έκλεισαν ως δια μαγείας. Παρά τις επανηλειμενες προσπάθειες μου για την συνέχιση της συζήτησης με την διοίκηση του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ βλέπω ξαφνικά ένα τοίχο που φαίνεται αξεπέραστος.

Έχω μεγάλη υπομονή μόνο που αυτή είναι αρετή και όχι αδυναμία. Σε λίγες μέρες θα είναι πολύ αργά…Εύχομαι να επικρατήσει η λογική…Σε αυτή την προσπάθεια οποίος μπορεί ας βοηθήσει . Η ομάδα που θα αγωνισθεί στην Γ εθνική πρέπει να είναι μια ενωμένη και δυνατή που θα πάρει μαζί της και την ιστορία της μεγάλης αγάπης όλων μας …ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ…