Αναβάλλεται το Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου του Αστέρα Τρίπολης λόγω εκλογών

0
342

 

Λόγω των εθνικών εκλογών που θα γίνουν στο τέλος του Ιουνίου, αναβάλλεται το Διεθνές συνέδριο ποδοσφαίρου που είχε ανακοινώσει ο Αστέρας Τρίπολης για τις 28-29/6.

 

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι το προγραμματισμένο για τις 28 και 29 Ιουνίου Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου στην Αρκαδία σε συνεργασία με την IBF αναβάλλεται λόγω των Εθνικών εκλογών.

Οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα και η προκήρυξη Εθνικών εκλογών με πιθανότερη ημερομηνία την 30ή Ιουνίου 2019 οδηγούν στην αναβολή του πρώτου Διεθνούς Συνεδρίου Ποδοσφαίρου στην Αρκαδία, που ήταν προγραμματισμένο για τις 28 και 29 Ιουνίου. 

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ σε συνεργασία με την IBF εξακολουθούν και εργάζονται με σκοπό την βελτίωση και την προβολή του ποδοσφαίρου στη χώρα μας. Για οποιαδήποτε δράση τους στο μέλλον, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση”.

 

Η ανακοίνωση που είχε προηγηθεί κι αναφερόταν στη διοργάνωση του σεμιναρίου:

Το πρώτο Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου στην Αρκαδία διοργανώνει η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης σε συνεργασία με την IBF (Intelligent Business Forces) στις 28 και 29 Ιουνίου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με είσοδο ελεύθερη για όσους επιθυμούν να το παρακολουθήσουν.

Με μεγάλη ευθύνη απέναντι στο άθλημα και με σκοπό την ποικιλοεπίπεδη ενημέρωση και βελτίωσή του, η ΠΑΕ Αστέρας αναδεικνύει το ρόλο του ποδοσφαίρου σε όλους τους τομείς και σε αυτή την κατεύθυνση θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει στο γήπεδό της σπουδαίες προσωπικότητες.

Το πρώτο Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου στην Αρκαδία θα διεξαχθεί παρουσία και με τη συμμετοχή των ανθρώπων της διοίκησης του Αστέρα, Προέδρου της ΠΑΕ, κ. Γιώργου Μποροβήλου, Α’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ, κ. Δημήτρη Κενέ, Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ, κ. Δημήτρη Μποροβήλου. Επίσης του Ιδρυτή και Διευθύντος Συμβούλου της IBF, κ. Αγησίλαου Τουμαζάτου, του συνεργάτη της IBF στις ΗΠΑ και Επικεφαλής Επικοινωνίας της Valencia DF Akademy New York, κ. Μάριου Χρήστου Σφαντού, καθώς και πολλών ακόμη συνεργατών της εταιρείας.

Στη διάρκειά του θα μιλήσουν σπουδαίοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, παρουσιάζοντας και αναλύοντας πολύ ενδιαφέροντα θέματα από τη σύγχρονη εποχή του αθλήματος. Με ξεχωριστά παραδείγματα για στρατηγικές κινήσεις από τεράστια ποδοσφαιρικά clubs και projects, όπως της Barcelona και της Juventus.

ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ:

-Οι Παγκόσμιες Τάσεις και οι Βέλτιστες πρακτικές στο ποδόσφαιρο
-Ο ρόλος των Ακαδημιών
-Το Γυναικείο ποδόσφαιρο που ανοίγει μια νέα εποχή στην ποδοσφαιρική βιομηχανία
-Οι Αθλητικές και Επιχειρηματικές Δραστηριότητες
-e-Sports, ένας νέος γίγαντας στον αθλητισμό και στη νέα γενιά
-Η οικονομική Διαχείριση
-Το ηλεκτρονικό εμπόριο και η ψηφιακή τεχνολογία στο χώρο του ποδοσφαίρου,

θα αναπτυχθούν και θα αναλυθούν στη διάρκεια του Συνεδρίου στο γήπεδο του Αστέρα.

 

Το πρόγραμμα καθώς και όλες οι λεπτομέρειες για τη σπουδαία ποδοσφαιρική διημερίδα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, όπως και η λίστα με τους ομιλητές του πρώτου Διεθνούς Ποδοσφαιρικού Συνεδρίου που θα διεξαχθεί στην Αρκαδία.