Α1 Αργολίδας: Γιόρτασαν την άνοδο στο Ναύπλιο 2017

0
560

 

Ολοκληρώθηκε σήμερα και τυπικά η προσπάθεια του Ναύπλιο 2017 να ξεφύγει απο τα όρια του τοπικού πρωταθλήματος Αργολίδας και να περάσει πλέον στην Γ’ Εθνική.

 

Στο ΔΑΚ Ναυπλίου, μετά το μικρής διάρκειας φιλικό παιγνίδι με αντίπαλη την ομάδα επιλέκτων που πήρε μέρος στο τουρνουά “Ανδρώνης”, ξεκίνησε η γιορτή.

Ο πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Ταχτσίδης ήταν παρών, πήρε το λόγο και αρχικά συνεχάρη την ομάδα του Οίακα για την άνοδό της στην Α2 Ανδρών του μπάσκετ, παραδίδοντας και σχετική πλακέτα στον πρόεδρό της κ.Καρπατσέλη.

Στην συνέχεια, αφου ευχαρίστησε τους υπεύθυνους του Αρκάδιου, που επέτρεψαν στην νεοσυσταθείσα ομάδα να ξεκινήσει την προσπάθειά της, τόνισε πως η επιτυχία είναι μεγάλη, αφου δεν είναι εύκολο μια ομάδα να ανέβει δύο κατηγορίες σε δύο χρόνια. Τόνισε δε, πως η προσπάθεια δεν θα σταματήσει εδώ και πως “έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε για τον τόπο μας”.

Η γιορτή έκλεισε με τις απονομές των μεταλλίων και του κυπέλλου απο τον πρόεδρο της ΕΠΣΑ Βασίλη Σιδέρη και το μέλος του Δ.Σ., Δ.Λέρμα.

Παρόντες ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Ανδριανός και ο δήμαρχος Δημ.Κωστούρος.