Γ’ Εθνική – μπαράζ: Σήμερα οι 3 απο τους 4 επαναληπτικούς

0
400

Σήμερα Κυριακή 12/5, γίνονται οι επαναληπτικοί αγώνες μπαράζ, μέσω των οποίων τέσσερις ομάδες θα ανέβουν στην Β’ Εθνική.

Πιο συγκεκριμένα:
Στις 3 γίνεται το Ιωνικός-Αιολικός
και στις 5μμ, τα:
Νέστος Χρυσούπολης-ΠΟ Τρίγλιας
Θεσπρωτός-Νίκη Βόλου

Την Τετάρτη 15/5 – 15:00, γίνεται το Καλαμάτα-Διαγόρας

Να θυμίσουμε τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων:
Διαγόρας – Καλαμάτα 1-0
Αιολικός – Ιωνικός 2-2
ΠΟ Τρίγλιας – Νέστος Χρυσούπολης 0-0
Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός 0-1

Με μοναδικό απόντα τον τιμωρημένο Σουάνη, ο ΠΟ Τριγλίας θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΑΟΚ.Στη διάθεση του Κώστα Γεωργιάδη θα βρίσκονται όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, καθώς ο Μπέσας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν.
Η ΚΕΔ επέλεξε διαιτητική τριάδα τους Αλέξανδρο Κατσικογιάννη, Αθανάσιο Θανασιά και Κώστα Λιόντο από την ΕΠΣ Ηπείρου, με τέταρτο διαιτητή τον Γιώργο Γεωργιτσόπουλο από τη Δράμα.

Στην Ηγουμενίτσα, διανυκτέρευσε η ομάδα της Νίκης Βόλου, για το ματς με το Θεσπρωτό, όπου στόχος της είναι να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα
Η αποστολή των Θεσσαλών αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι: Αποστολίδης, Κ.Παπαδόπουλος, Καντούτσης, Μετούσι, Θοδ.Παπαδόπουλος, Τσουλχάι, Καρτσαμπάς, Παπαδήμας, Μέτσε, Τσεμπερίδης, Λόρι Κέρι, Ιορδανίδης, Τσιώλης, Βουρδάκης, Δεμηρτζόγλου, Μαντζίρης, Ντινιωτάκης, Ρόβας και Βουκομάνοβιτς.
Διαιτητεύουν οι Αγ.Αγγελάκης, Η.Παπαδόπουλος και Αργ.Νταβέλας απο την Μακεδονία.

Στην Αθήνα, ο Αιολικός θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό στη ρεβάνς του 2-2, με στόχο την άνοδο στη Football League. Με ένα ευχάριστο νέο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας της Μυτιλήης, καθώς Ο Δημήτρης Βουτσιώτης έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης και τέθηκε στη διάθεση του Απόστολου Στύλου. Ωστόσο δεν προπονήθηκε ο Κατσίκης, που ακολούθησε πάντως την αποστολή στην Αθήνα. Άλλα προβλήματα τραυματισμών.
Απο την άλλη, η τελευταία προπόνηση του Ιωνικού ήταν ανοικτή στον κόσμο, με κάλεσμα απο την διοίκηση να δώσει βροντερό παρόν.
Οι Δημήτρης Καραντώνης, Στέφανος Παρασίου και Κώστας Γιάντσης από την Ημαθία θα βρεθούν στην αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Αιολικό (12/5, 15.00) στον επαναληπτικό του 2-2 της Μυτιλήνης, με τέταρτο διαιτητή τον Κώστα Κατοίκο από την Αθήνα.