Α1 Αργολίδας: Πρωταθλητής το Ναύπλιο 2017 μετά το 2-0 επί του Ατρομήτου …(βίντεο)

0
880

Ολοκληρώθηκε  το πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας, με την νίκη του Ναύπλιο 2017, επί του Ατρομήτου Παναριτίου, πανηγυρίζοντας τον τίτλο και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

 

ΒΙΝΤΕΟ:

 

Λογικά, την επόμενη εβδομάδα θα διοργανωθεί ειδική εκδήλωση, με φιλικό παιγνίδι, όπου θα γίνουν οι απονομές κυπέλλου και μεταλλίων.

Το παιγνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, επειδή είναι απίθανο μια ομάδα που φτάνει τόσο
κοντά στον τίτλο να βρει αντίσταση από αδιάφορο αντίπαλο. Όπερ κι εγένετο. Αφού πριν
συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο το σκορ είχε διαμορφωθεί ήδη.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος ήταν πέρα από την εμφάνισή του και άτυχος αφού ενώ κατέβηκε με 12  παίκτες, στην αρχή της επανάληψης προχώρησε στην αλλαγή του, αλλά μετά από λίγο τραυματίσθηκε ο Μπόμπος κι απλά έμεινε για πάνω από μια ώρα στο γήπεδο χωρίς να μπορεί να τρέξει!

Στο 13′ από πλαγιοκόπηση και σέντρα του Διαμαντή Ι από δεξιά, ο Αγγελόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

 

Στο 18′ από κόρνερ του Μίχου, κεφαλιά αυτή τη φορά από τον Οβτογκ  και το 2-0.
Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη ευκαιρίες με Παπασαράντο, Αγγελόπουλο, Καλυβά, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αρκέσθηκαν σε κυκλοφορία μπάλας.

Ο Ατρόμητος είχε δυο επιθετικές προσπάθειες στο πρώτο ημίχρονο με τον Οψιμούλη, ενώ από την άλλη ο Πιττερός αντέδρασε σωστά σε δυο περιπτώσεις.

Συνθέσεις
ΝΑΥΠΛΙΟ 2017 (Βασ.Γεωργακόπουλος): Κοζιώτης (75′ Μαλεβίτης)- Διαμαντής Ι, Μπούκουρης, Φίλης (50′ Ατζαμίδης), Σάκουλης- Διαμαντής ΙΙ, Μίχος, Καλυβάς- Παπασαράντος, Οβτογκ (51′ Δριμούρας), Αγγελόπουλος (70′ Μακαρατζής).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ν.Μητροσύλης): Πιττερός- Δ.Μιχαλόπουλος, Πάνος, Ε.Μιχαλόπουλος, Γκρίτζαλης- Μπόμπος, Σαρακινιώτης, Λιαγκρής, Ζέρβας (46′ Θ.Γκολέμης)- Οψιμούλης, Τζας.