Μπάσκετ: Νίκη και άνοδος την Κυριακή για τον Οίακα

0
401

 

Την ερχόμενη Κυριακή 12/5/2019, στις 17:00 η ομάδα του Οίακα, θα αντιμετωπίσει στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου τον ΚΑΟ Κορίνθου, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Μία αναμέτρηση όπου θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, καθώς με νίκη η ομάδα του Ναυπλίου σφραγίζει και επίσημα το εισιτήριο της ανόδου της, στην Α2 Εθνική Κατηγορία Μπάσκετ Ανδρών.

“Η διοίκηση του Οίακα Ναυπλίου καλεί τους φίλους – φιλάθλους της ομάδας μας, μικρούς και μεγάλους, να βρεθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας, ώστε να χειροκροτήσουμε τους αθλητές – τους προπονητές της ομάδας μας, να τους ωθήσουμε σε μία ακόμη νίκη, που στο τέλος θα πανηγυρίσουμε όλοι #ΜΑΖΙ[…]”, τονίζεται στην πρόσκληση-κάλεσμα της διοίκησης προς τον φίλαθλο κόσμο.

Το Δ.Σ του συλλόγου και για τον συγκεκριμένο αγώνα θέλει να κάνει γνωστά τα εξής:
Γενική Είσοδος 7€
Παιδιά μέχρι 12 ετών, που συνοδεύονται δωρεάν.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα υπάρχει εκδοτήριο εισιτηρίων έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο.
Η λειτουργεία του εκδοτηρίου θα ξεκινήσει την Κυριακή 12/5/2019 και από ώρα 14:00.
Στο κλειστό γυμναστήριο ΔΕΝ θα εισέρχεται κανείς παρά ΜΟΝΟ α) οι κάτοχοι εισιτηρίων β)οι κάτοχοι καρτών διαρκείας και γ) παιδιά μέχρι 12 ετών που συνοδεύονται.
Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους κατόχους των καρτών διαρκείας να βρίσκονται εντός του κλειστού γυμναστηρίου το αργότερο μέχρι τις 16:30 και στο συγκεκριμένο χώρο που θα υποδειχθεί από τους υπευθύνους της ομάδας μας.
Παράκληση για την έγκαιρη προσέλευση των φίλων της ομάδας την Κυριακή στο γήπεδο.
Η παρουσία ΟΛΩΝ είναι επιτακτική και απαραίτητη και σε αυτό το παιγνίδι την ΚΥΡΙΑΚΗ 12/5/2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου.