Α1 Αργολίδας: Η Κορωνίδα Κοιλάδας ευχαριστεί όσους βοήθησαν στην εκδήλωση της Πρωτομαγιάς

0
563

 

Η διοίκηση της Κορωνίδας Κοιλάδας, με ανακοίνωσή της ευχαριστεί όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της Πρωτομαγιάς.

 

Η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την οικογένεια του κ. Γεωργίου Στ. Λιβανού που γι ακόμα μια χρονιά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας για βοήθεια, ώστε να πραγματοποιηθεί και φέτος η καθιερωμένη τα τελευταία χρόνια γιορτή της Πρωτομαγιάς , στο γήπεδο της Κοιλάδας.

Η προσφορά της στο σωματείο μας και το χωριό μας παραμένει πάντα πολύτιμη κι ανυπολόγιστη.

Θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει θερμά την οικογένεια του κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη για την συνεισφορά και βοήθεια της για την πραγματοποίηση της καθιερωμένης για το σωματείο μας γιορτή της Πρωτομαγιάς στο γήπεδο του χωριού μας, όπως είθισται τα τελευταία χρόνια.

Τέλος, θα ήθελε με αυτή την ανακοίνωση να ευχαριστήσει θερμά και τους υπόλοιπους βασικούς συντελεστές που βοήθησαν για την πραγματοποίηση της ετήσιας γιορτής της Πρωτομαγιάς στο γήπεδο της Κοιλάδας. Αυτοί λοιπόν είναι :

1. ΡΟΥΚΟΥΛΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2. ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ 3. ΚΟΤΣΟΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 4. ΑΓΡΙΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 5. ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΑΦΟΙ ΜΠΑΣΙΜΑΚΟΠΟΥΛΟΙ 6. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 7. ΡΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 8. ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 9 ΦΟΥΡΝΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ 10. ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ 11. ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 12. ΧΩΜΑΤ/ΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ 13. ΚΟΥΛΕΝΤΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (DJ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ).