Α1 Αργολίδας: Με νίκη έκλεισε τα εντός έδρας ο Αριστέας Άργους (4-1 τον Ποσειδώνα Διδύμων)

0
596

 

Με νίκη έκλεισε τα εντός έδρας παιγνίδια του στο φετινό πρωτάθλημα ο Αριστέας, ο οποίος θα αγωνίζεται του χρόνου στην Α2. Επικράτησε με 4-1 του Ποσειδώνα Διδύμων.

 

Η βαθμολογικά αδιάφορη ομάδα του Ποσειδώνα, που τελευταία αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, εμφανίσθηκε με μόλις 10 παίκτες στο γήπεδο και σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο αγωνίσθηκε με 9 παίκτες, καθώς αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Προσίλης.

Οπως γίνεται κατανοητό στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχθηκε σχεδόν καθόλου ποδόσφαιρο, με τις δύο ομάδες να περιμένουν απλά το σφύριγμα της λήξης.

Το σκορ άνοιξε στο 25′ ο Μαυρόγιαννης με σουτ.

Στο 30′ σε σέντρα του Κουτσούκου η μπάλα βρήκε χέρι αντίπαλου αμυντικού, δόθηκε πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Βερβενιώτης και πέτυχε το 2-0.

Αμέσως μετά, στο 31′ ο Οικονομόπουλος ΙΙ με κεφαλιά μείωσε σε 2-1.

Στο 44′ με πλασέ ο Γρίβας πέτυχε το 3-0.

Το σκορ διαμορφώθηκε στο 60′ απο τον Μαμμωνά.

 

Συνθέσεις
ΑΡΙΣΤΕΑΣ (Απ.Κατσάς): Φατούρος (46′ Πίκος)- Γρίβας, Σουλελές (55′ Δουσεμετζής), Καρατζούλης, Κυριακόπουλος- Δεδεμπίλης, Βερβενιώτης, Κουτσούκος, Μαυρόγιαννης, Τσαγκάρης, Μαμμωνάς (65′ Ζουγλής).
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Βασ.Οψιμούλης): Μαμουτάι- Ν.Αποστόλου, Σ.Κονδύλης, Οικονομόπουλος, Παπαντωνίου- Β.Προσίλης, Ονού, Τρέσα -Οικονομόπουλος ΙΙ, Κέλλη.