Χάντμπολ: Για ενα τέρμα ο παμπαίδες του Διομήδη δεν πέρασαν στην τετράδα

0
605

Την 5η θέση ανάμεσα σε 10 ομάδες στην κατηγορία Παμπαίδων Α, κατέλαβε ο Διομήδης στο τουρνουά Elite Easter Cup, στο Βέζπρεμ της Ουγγαρίας.

 

Οι παίκτες του Αντώνη Δάσκαλου πήραν την τρίτη θέση στην Α’ φάση και έπαιξε για τις θέσεις 5-8 όπου έκανε δύο νίκες και κατέλαβε την 5η θέση του τουρνουά.

Ο Γιώργος Χιόνης, ήταν δεύτερος σκορερ στην κατηγορία με 48 γκολ.

Η σύνθεση του Διομήδη:Χιόνης Γεώργιος, Χιόνης Κωνσταντίνος, Χρόνης Κωνσταντίνος – Ταξιάρχης, Διονυσόπουλος Αλέξανδρος, Καρατζούλης Γεώργιος, Κωστούλας Δημήτριος, Μητσόπουλος Ιωάννης, Ντάκαρης Ιωάννης, Παπασπυρόπουλος Γεώργιος, Παππας Ευάγγελος, Ρούμπος Λίνος Χρήστος, Σουλτανίδης Φίλιππος, Θεοφανόπουλος Κωνσταντίνος.

Τα αποτελέσματα της α’ φάσης:

Austria National Team – Diomidis HC: 25-19
Diomidis HC – Sjundea IF (FIN) U17: 16-18
XVI.ker KMSE(HUN) – Diomidis HC: 20-27
Alsoorsert Kozalapitvany (HUN) – Diomidis HC: 21-20

(Η Φινλανδική Sjundea IF ήταν εκτός συναγωνισμού λόγω μεγαλύτερης ηλικίας)

 

Φάση 5-8
Diomidis HC -TSV Wendelstein(GER): 28-6
Diomidis HC – UHC Stockerau (AUT) :23-20

Ο Αντώνης Δάσκαλος που καθοδήγησε και κοουτσάρισε την ομάδα των Παμπαίδων Α στο EliteSport Cup δήλωσε στη σελίδα του Διομήδη μετά το τέλος των αγώνων:
”Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και στον coach τους Χρήστο Δημήτρουλα για την καταπληκτική δουλειά που κάνει στην ανάπτυξη!

Το elite sport cup φτάνοντας στο τέλος του μας βρίσκει στην 5η θέση του τουρνουά, κάτι που μας αφήνει μια πικρία έτσι όπως ήρθαν τα αποτελέσματα!
Οφείλω να ομολογήσω πως ήταν ένα πολύ δυνατό τουρνουά κι ίσως ήμασταν και λίγο άτυχοι καθώς το ζευγάρι του τελικού βγήκε απ’ το δικό μας όμιλο! Βέβαια εάν δει κανένας τα αποτελέσματα θα καταλάβει πως ήμασταν η μοναδική ομάδα που κόντραρε τη νικήτρια του τουρνουά Εθνική Αυστρίας καθώς κι ότι για ένα τέρμα δεν περάσαμε στην τετράδα.
Παρόλα αυτά τα παιδιά δεν το έβαλαν κάτω και τη τελευταία μέρα ύστερα από πολύ κούραση κάναμε το 2/2 ώστε να βρεθούμε στην Πέμπτη θέση!

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά πρωτίστως, καθώς και στον coach Χρήστο Δημήτρουλα, όπως επίσης και στους γονείς των παιδιών και τον Γιάννη Σουλτανίδη (τον έφορο αυτής της ομάδας), που έτρεξε όλο το τουρνουά απ’ την αρχή!

Συγχαρητήρια σε όλους!”