Α2 Αργολίδας: Ευχαριστήριο απο τον πρόεδρο του Κεραυνού Ιρίων σε προπονητή και παίκτες για την φετινή πορεία

0
578

Στην 13η θέση της βαθμολογίας τερμάτισε ο Κεραυνός Ιρίων, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων κατάταξης. Στον τελευταίο αγώνα μάλιστα, επικράτησε του Πρωτέα Άργους με 2-1.

 

Το σκορ άνοιξε ο Μποζιονέλος στο 17′, ισοφάρισε στο επόμενο λεπτό ο Πασπαλιάρης και στο 29′ ο Δωρής πέτυχε το τελικό 2-1.

Η σύνθεση: Τυροβολάς, Τσακάλης, Στεφανόπουλος, Σέρφας, Δρούζας, Λυκουρέτζος (67′ Βουρνάζος), Ρούμπος (55′ Λιαγκριδώνης), Δωρής, Πασπαλιάρης (75′ Θανόπουλος), Ρεβύθης, Δρούζας Μ.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο πρόεδρος της ομάδας Αδριανός Καλλιάνος προχώρησε στην εξής δήλωση:
Σαν πρόεδρος του Κεραυνού Ιρίων θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μας για την φετινή χρονιά. Μπορεί να μην καταφέραμε την άνοδο καταφέραμε όμως να μένουμε οικογένεια.
Ευχαριστώ τον προπονητή μας και παίχτης Γιάννη Δρουζα γι αυτή την οικογένεια -ομάδα που έχει φτιάξει, τον αρχηγό μας,Αντρέα Ρεβύθη, τον πρώτο μας σκόρερ Πασπαλιαρη Παναγιώτη,και ΟΛΑ τα παιδιά για τον όμορφο αγώνα τους.
Όπως και όλο το ΔΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ.
Από σήμερα κιόλας αρχίζουν τον προγραμματισμό μας για τη νέα χρονιά με τον προπονητή μας Δρούζα Γιάννη, τον γεν.γραμματέα Κ.Κατσίγιαννη, τον αντιπρόεδρο Γιάννη Χατζόπουλο και τον γενικό διευθυντή Πασπαλιαρη Αντώνη.

Επίσης, το ΔΣ του Κεραυνου Ιριων τελειώνοντας τη ποδοσφαιρική χρονιά, θέλει να ευχαρίστήσει τον ποδοσφαιριστή Νίκο Κριτσιδημα που στα 45 του, όταν η ομάδα τον χρειαζόταν, αυτός χωρίς να απαιτεί να παίζει βοηθούσε την ομάδα όποτε αυτή τον χρειαζόταν.

Bαθμολογία
1.ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΡΙΩΝ 6…6-1 / 2-0-0
2.ΠΡΩΤΕΑΣ            3…6-3 / 1-0-1
3.ΜΕΘΑΝΑ             0…1-9 / 0-0-2

1η Αγωνιστική
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΡΙΩΝ – ΜΕΘΑΝΑ 4-0
Ρεπό: ΠΡΩΤΕΑΣ

2η Αγωνιστική
ΜΕΘΑΝΑ – ΠΡΩΤΕΑΣ 1-5
Ρεπό: ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΡΙΩΝ

3η Αγωνιστική
ΠΡΩΤΕΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΡΙΩΝ 1-2
Ρεπό: ΜΕΘΑΝΑ