Α1 Αργολίδας: Νίκησε το Ναύπλιο και πλησιάζει όλο και πιο κοντά στον τίτλο

0
710

 

Ξεπέρασε και το εμπόδιο του Φοίνικα το Ναύπλιο 2017 και έχοντας 2 βαθμούς περισσότερους απο τον δεύτερο, έχει δυο ακόμη αγώνες για να πετύχει τον στόχο του και να πάρει το πρωτάθλημα.

 

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ενα στο δεύτερο η ομάδα του Ναυπλίου, πήρε το τρίποντο απέναντι στην ομάδα της Νέας Επιδαύρου.

Στο 18’ ο Μίχος ξεκίνησε μια προσπάθεια, έδωσε δεξιά στον Διαμαντή, αυτός προχώρισε και γύρισε παράλληλα τη μπάλα και οι Παπασαράντος μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ.

Στο 30’ απο ενέργεια του Διαμαντή απο δεξιά, ο Οβτογκ έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και στη συνέχεια ο Αγγελόπουλος με σουτ πέτυχε το 2-0.

Το Ναύπλιο ξεκίνησε πιέζοντας ψηλά με τους τρείς επιθετικούς του, πέτυχε και νωρίς να προηγηθεί, ενω απο την άλλη με τους έμπειρους Φίλη και Μπούκουρη να διώχνουν με μια την μπάλα, δεν επέτρεψαν στους αντίπαλους επιθετικούς να πάρουν μπάλα κοντά στην περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φοίνικας μπήκε καλύτερα, αλλά εκτός απο κάποια στημένα, δεν κατόρθωσε και πάλι να απειλήσει.

Το Ναύπλιο δεν διακινδύνευσε κάτι περισσότερο και απλά στο 70’ πέτυχε το 3-0. Ο Δριμούρας έκλεψε μια μπαλιά και έβγαλε με κάθετη τετατετ τον Αγγελόπουλο, ο οποίος σκόραρε.

 

Συνθέσεις:

ΝΑΥΠΛΙΟ 2017 (Βας.Γεωργακόπουλος): Κοζιώτης- Διαμαντής, Μπούκουρης, Φίλης (70’ Κωνσταντίνου), Σάκουλης- Διαμαντής, Μίχος (84’ Λυτρίβης), Παπασαράντος (60’ λ.τρ. Ατζαμίδης)- Αγγελόπουλος (80’ Πεβερέτος), Οβτογκ, Δριμούρας.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Δ.Κρεμμύδας): Χατζηφόρος- Λιμνιάτης, Μπερμπατιώτης, Καπετανκωνσταντής- Κωστόπουλος (80’ Μέτσκα), Δρούγκας, Καραμπέτσος, Γεωργιόπουλος- Διδασκάλου (75’ Τσαούσης), Χατζόπουλος (85’ Ουρούτσι), Γεωργίου.