Γ’ Εθνική: Αντεξε μόνο 38′ η Λέρνα στον πρωταθλητή Ασπρόπυργο

0
857

 

Παράσταση για έναν πρωταγωνιστή σήμερα στον Ασπρόπυργο, όπου η τοπική ομάδα και πρωτοπόρος του 8ου ομίλου ήθελε μόνο νίκη για να ανέβει στην Β’ Εθνική. Οπως κι έγινε.

 

Οι γηπεδούχοι, που είχαν ετοιμάσει την ανάλογη φιέστα, πίεσαν απο την αρχή ψάχνοντας το γρήγορο γκολ που θα τους έδιωχνε το όποιο άγχος.
Απο την αλλη, η ομάδα της Αργολίδας με πρόθεση να σταθεί αξιοπρεπώς, έπαιξε στο μισό γήπεδο προσπαθώντας να περιορίσει τους χώρους μπροστά απο τον Κατσαούνη.

Στο 11′ σουτ του Σταύρου απο το ύψος της περιοχής απέκρουσε ο Κατσαούνης.
Στο 17′ σε αντεπίθεση, ο Μπιτζής βρέθηκε απέναντι στον Κατσούλη, αλλά έχασε το τελευταίο κοντρόλ.
Ακολούθησαν δυο καλά σουτ απο Σταύρου και Νατσιόπουλο και στο 25′ κεφαλιά του Σταύρου σε σέντρα του Δουκάκη, η μπάλα έφυγε ξυστά πάνω απο τα δοκάρια.

Στο 27′ λάθος στο κέντρο απο την Λέρνα, στην αντεπίθεση ο Πετρόπουλος βγήκε τετατετ αλλά σούταρε διαγώνια ελάχιστα έξω.

Στο 36′ νεα σέντρα απο τον Δουκάκη, γυριστό σουτ του Νικολάου η μπάλα πάνω απο τα δοκάρια.

Στο 38′ έγινε το 1-0. Κόρνερ απο δεξιά, πρώτη κεφαλιά απο τον Βασιλείου, απο κοντά ο προωθημένος Ζώνας έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 43′ σέντρα του Δουκάκη, κεφαλιά του Μέντεζ και 2-0.

Στο 45′ απο κάθετη ο Δουκάκης βγήκε μόνος στη πλάτη της άμυνας, προσπάθησε να περάσει τη μπάλα πάνω απο τον Κατσαούνη αλλά αστόχησε.

Στο 49′ έγινε το 3-0 απο τον Μέντεζ.

Στο 58′ σουτ του Αντωνόπουλου έβγαλε σε κόρνερ ο Κατσούλης.
Στο 62′ κάθετη του Αϊβαλιώτη, ο Μπιτζής βγήκε τετατετ αλλά απο πλάγια, ο Κατσούλης του έκλεισε το δρόμο κι απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 77′ ο νεοσεισελθόντας Νταιτά πέτυχε το 4-0, με σουτ μέσα απο την περιοχή.
Στο 81′ με σουτ του Πετρόπουλου έγινε το 5-0.

Στο 83′ νεα προσπάθεια και σουτ του Πετρόπουλου μέσα απο την περιοχή, με το πόδι απέκρουσε ο Κατσαούνης.

 

Συνθέσεις:
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Γ.Βαζάκας): Κατσούλης, Βασιλείου, Προίκας, Νικολάου, Ζώνας, Παντελίδης, Δουκάκης, Σταύρου, Πετρόπουλος, Νατσιόπουλος, Καραλής (20′ λ.τρ. Μέντεζ- 63′ λ.τρ. Τσουκαλάς).
ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ (Λ.Κούρος-Ι.Διάκος): Κατσαούνης (90′ Πλατής)- Λέρμας, Κάπλατζης, Σελλής, Καϊάφας, Μανιάτης (51′ Αντωνόπουλος)- Μούγιος, Τσουρδίνης (65′ Παντελή), Αϊβαλιώτης- Τριανταφύλλου- Μπιτζής.