Α1 Αργολίδας: Πέρασαν κι απο τον Τροιζηνιακό οι Σπέτσες

0
745

 

Για άλλη μια φορά φέτος η ομάδα των Σπετσών παίρνει αποτέλεσμα εκτός έδρας. «Θύμα» της αυτή τη φορά η ισχυρή έδρα του Γαλατά και ο Τροιζηνιακός, απο όπου πέρασε με 1-0.

 

Δυνατά ξεκίνησε ο Τροιζηνιακός, με διάθεση να πιέσει και είχε δυο χαμένα τετατετ απο τον Σούχλα.

Προοδευτικά οι φιλοξενούμενοι- που παρατάχθηκαν αμυντικά, ισορρόπησαν και είχαμε παιγνίδι κέντρου, με τον Τροιζηνιακό να φαίνεται πως μένει απο δυνάμεις- κι εξαιτίας του οτι εδω και αρκετό χρονικό διάστημα αγωνίζεται με 11 ή το πολύ 12 παίκτες.

Πάλι στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρος ο Τροιζηνιακός προσπάθησε να διασπάσει την αμυντική διάταξη των Σπετσών, αλλά αντί αυτού, σε μια αντεπίθεση, με ατομική προσπάθεια και σουτ ο Ερέκι πέτυχε το 0-1, στο 60’

Στη συνέχεια ο Τροιζηνιακός είχε αρκετά στημένα που πέρασαν χωρίς κινδύνους για τους φιλοξενούμενους, ενω οοι Σπέτσες είχαν μια ευκαιρία στο 80’ με τον Μλάντοφ (απέκρουσε ο Ντελίου) και σουτ απο τους Ερέκι και Τρόκσι.

Το περίεργο είναι οτι ο διαιτητής στο 96’ αποφάσισε να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη τον Ερέκι επειδή έπαιξε γρήγορα τη μπάλα…

 

Συνθέσεις

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Ν.Φάσσιας): Ντελίου- Μπατζάβαλης, Μαρίνης, Καλύβας, Δελαπόρτας- Ανδρέου, Σταματέλος, Μικρός, Γκιών- Κατσέλη, Σούχλας.

ΣΠΕΤΣΕΣ (Δ.Μπατάκος): Κορωνάκης- Βώκος, Βελιώτης Χρ.,Βιγκλιάρης, Σκαβάτσος- Καραζούπης (65’ Τρόκσι), Κουμπέγτια, Μλάντοφ (88’ Ρούσσος), Μπαλτάς (80’ Βασιλείου), Ερέκι, Τανούζι (75’ Παπαδέας).