Γ’ Εθνική: Εύκολα η Καλαμάτα στην Ερμιονίδα με γκολ στο 4′ και στο 47′

0
690

 

Δεν είχε δυσκολίες τελικά η Καλαμάτα απέναντι στην Ένωση Ερμιονίδας, αφου πέτυχε γκολ σε καθοριστικά σημεία, απέναντι σε εναν αδιάφορο βαθμολογικά αντίπαλο.

 

Στο 4′ άνοιξε ο δρόμος προς την νίκη και αν κι έχασε αμέσως μετά μια κλασική ευκαιρία η Ερμιονίδα, απο κει και πέρα ο ρυθμός ελεγχόταν απο τους φιλοξενούμενους. Οι οποίοι είχαν περισσότερο το μυαλό τους στο τι κάνει την ίδια ώρα ο Ασπρόπυργος.

Μετά την νίκη και του Ασπροπύργου και με δεδομένο οτι ο πρωτοπόρος Ασπρόπυργος υποδέχεται την Λέρνα και η δεύτερη Καλαμάτα τον Παναρκαδικό, ο πρωταθλητής κρίθηκε.

Περίπου 100 άτομα παρακολούθησαν τον αγώνα το Κρανίδι, μεταξύ των οποίων και 20 Καλαματιανοί.
Εκτός για την Καλαμάτα έμεινε ο τραυματίας Αλιατίδης, ενώ ο Ζαχαρόπουλος αντί του τιμωρημένου Αντωνιάδη, χωρίς προβλήματα η Ερμιονίδα.

Στο 4′ η Καλαμάτα προηγήθηκε όταν απο φάουλ του Μάρκοβιτς κι απόκρουση της άμυνας σε πρώτο χρόνο, ο Πινδώνης απο θέση μέσα δεξιά πέτυχε το 0-1.

Στο επόμενο λεπτό ανεπανάληπτη ευκαιρία  για την Ερμιονίδα όταν απο σέντρα, ο Βασιλέρης βγήκε μόνος απέναντι στον Κασωτάκη αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Μοιρασμένο το ματς στην Ερμιονίδα μετά το 0-1 της Καλαμάτας.

Στο 33′ διπλή ευκαιρία για την Καλαμάτα, με τον Γκιμούση να αποκρούει προσπάθειες των Γιόνδη και Πέριτς.

Τέλος, στο 45′ μακρινό σουτ του Πέριτς πέρασε έξω.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης έγινε το 0-2. Απο λάθος της άμυνας απο δεξιά, ο Λαθύρης έκλεψε, μπήκε και πλάσαρε εύστοχα τον Γκιμούση.

Φυσικά το παιγνίδι ατόνισε, με την Ερμιονίδα γρήγορα να κάνει τις αλλαγές της και την Καλαμάτα να ελέγχει άνετα το ρυθμό του αγώνα.
Τα μόνα αξιοσημείωτα , ενα σουτ του Σαλταπίδα στο 78′ και ενα μακρινό του Μάρκοβιτς στο 90′.

Η ομάδα της Καλαμάτας τελείωσε με 10 παίκτες, καθώς στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με β’ κίτρινη (την επιδίωξε) ο Πινδώνης.

 

Συνθέσεις
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Γ.Πάλλης): Γκιμούσης- Τζιέρης, Βιρβίλης, Μπιμπισίδης, Σαμαράς- Γεωργακόπουλος (60′ Κατσέτης), Κορνελάτος (65′ Σαλταπίδας), Πούτση- Νικολόπουλος,
Τριμπόνιας (46′ Νικολούδης), Βασιλέρης (46′ Κάλα).
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Γ.Χριστόπουλος): Κασωτάκης, Τάμπας, Ψάνης, Βοσκόπουλος, Χίλγκεν, Ζαχαρόπουλος, Πέριτς, Πινδώνης, Γιόνης, Μάρκοβιτς (91′ Μίνγκας), Λαθύρης (60′ Φουάσης).