Δ.Σ. στην Καλαμάτα την Πέμπτη- Στήριξη σε Γ.Χριστόπουλο

0
491

Για αύριο Πέμπτη (4/4) έχει προγραμματισθεί Διοικητικό Συμβούλιο για την Καλαμάτα. Αναλυτικά η ενημέρωση:

 

«Λόγω απουσίας του κ Αγαθοκλή Χριστόπουλου το Διοικητικό Συμβούλιο θα πραγματοποιήθει την Πέμπτη και ώρα 19:00 στα γραφεία της ομάδας μας.

Στο συμβούλιο καλούνται να δώσουν το παρόν οι: Φαββατάς Γιάννης, Κρεμμύδας Παύλος και Χριστόπουλος Γιάννης».

Στήριξη σε Γ.Χριστόπουλο

Ο βασικός χρηματοδότης της Καλαμάτας Αγαθοκλής Χριστόπουλος, με δήλωσή του το βράδυ της Κυριακής στη σελίδα της ομάδας στο Facebook, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη του στο ματς με τον Ασπρόπυργο και τόνισε ότι παρά τη μεγάλη στεναχώρια πρέπει η αυριανή μέρα να βρει ενωμένη την ομάδα, για να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για άνοδο.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Το σημερινό στενάχωρο αποτέλεσμα για όλους όσοι αγαπούν τη “Μαύρη Θύελλα” και η πικρία που νιώθουμε δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ακυρώσει τη μεγάλη προσπάθεια και τρομερή παρουσία του κόσμου μας, ο οποίος κάτω από αντίξοες συνθήκες βρέθηκε σε ένα ακόμη εκτός έδρας ματς για να δώσει δύναμη στην ομάδα μας.

Τους ευχαριστώ από καρδιάς για την παρουσία τους στην κερκίδα μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Η στεναχώρια είναι μεγάλη αλλά τίποτε δεν έχει τελειώσει, και η αυριανή μέρα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους για να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα και δυνατότητα που έχουμε για την άνοδο».

Ζήτησαν συγγνώμη

Με κοινή τους δήλωση το τεχνικό τιμ και οι παίκτες της Καλαμάτας ζητούν συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για το αποτέλεσμα στον Ασπρόπυργο…
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και όλοι όσοι απαρτίζουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο μας για την εμφάνιση και την ήττα. Ξέρουμε ότι τους στενοχωρήσαμε πολύ αλλά και εμείς είμαστε χίλιες φορές στεναχωρημένοι. Από το ξεκίνημα της χρονιάς δίνουμε και την ψυχή μας για την ομάδα και αγωνιζόμαστε για τη φανέλα που φοράμε με όλες μας τις δυνάμεις. Το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική”.