Α1 Αργολίδας: Δυνατό ξεκίνημα οι Σπέτσες και νίκη επι του Πανναυπλιακού

0
1011

 

Με σημαντικές ελλείψεις για διαφόρους λόγους και με μόνο 11 ποδοσφαιριστές εμφανίσθηκε σήμερα ο Πανναυπλιακός στις Σπέτσες, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-1.

 

Οι Σπέτσες ξεκίνησαν καλά και προηγήθηκαν με 2-0 νωρίς-νωρίς.
Στο 4′ απο σουτ του Ερέκι κι απόκρουση του Γκιαούρη, ο Μπαλτάς άνοιξε το σκορ.
Στο 14′ συνδυασμός Καραζούπη, Κουμπέγια και Ερέκι, ο τελευταίος μπήκε απο αριστερά και σούταρε, η μπάλα βρήκε και τα δύο δοκάρια και στα δίχτυα.

Προοδευτικά ο Πανναυπλιακός συνήλθε και στο 30′ ο Γιωργή βρέθηκε τετατετ αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κορωνάκη.

Οι Σπέτσες είχαν ακόμη μια παράλληλη μπαλιά του Ερέκι που δεν πρόλαβε κανείς και μια κεφαλιά του Μλάντοφ έξω, απο σέντρα του Κουμπέγια.

Ο Πανναυπλιακός μπήκε στο παιγνίδι ξανά στο 55′ όταν απο κλέψιμο της μπάλας, ο Παπαδημητρίου μπήκε στη περιοχή και πλάσαρε εύστοχα μειώνοντας σε 2-1.

Οι γηπεδούχοι όμως στο 66′ τελείωσαν την αναμέτρηση, όταν απο μπαλιά του Βελιώτη, ο Ερέκι πάλι απο αριστερά με διαγώνιο σουτ σκόραρε. Στην φάση αυτή ο Πανναυπλιακός διαμαρτύρεται έντονα για επιθετικό φάουλ στον Τσακνάκη.

Ακολούθησαν μια ευκαιρία με τον Μήτση τον οποίο πρόλαβεο Γκιαούρης, κεφαλιά του Παπανδρέου και κεφαλιά του Καραζούπη έξω.

 

Συνθέσεις
ΣΠΕΤΣΕΣ (Δ.Μπατάκος): Κορωνάκης (82′ Κυρίτσης), Τρόκσι (64′ Θυμαράς), Παπανδρέου, Βιγκλιάρης, Πανούζι- Κουμπέγια, Μπαλτάς (64′ Ιωσηφίδης), Καραζούπής (74′ Μήτσης), Βελιώτης, Ερέκι, Μπλάντοφ.
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Ν.Μπόμπος- Β.Μπάρδης): Γκιαούρης- Μπρέγιανος, Παπαδημητρίου, Τσακνάκης, Κασνέτσι, Ιμεράι, Μάγουλας, Μπάρδης, Χύσο, Παπαμάρκου, Γιωργή.