Α1 Αργολίδας:Πέρασε και ο Αριστείωνας απο τον Αργοναύτη

0
572

 

Στην 8η συνεχόμενη ήττα του υποχρεώθηκε σήμερα ο Αργοναύτης, καθώς έχασε στην Νέα Κίο με 2-0 απο τον Αριστείωνα Λυγουριού.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Απο κάθετη του Λούκας ο Νέτζα πέρασε εναν αμυντικό και με πλασέ πέτυχε το 0-1.

Στο 13′ σουτ του Καστρίτη απέκρουσε ο Πνευματικός, ο Καστρίτης ξανακέρδισε και εδωσε στον Δριμούρα, το σουτ του οποίου απέκρουσε και πάλι δύσκολα ο Πνευματικός.

Για τον Αριστείωνα τρείς φορές ο Νέτζα δεν ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του, ενω απο κόρνερ, κεφαλιά του Θεοδοσίου κόπηκε απο τους αμυντικούς του Αργοναύτη.

Στο 58′ συνδυασμός Γαλάνη, Μαρκάκη και κάθετη του Λούκας στον Μαρκάκη, αυτός πλάσαρε, ο Ξερούλης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα και το 0-2.

Στη συνέχεια ο Νέτζα είχε σουτ άουτ απο εξαιρετική θέση, σουτ του Μαρκάκη απο το σημείο του πέναλτι ελάχιστα έξω και παράλληλη μπαλιά του Χρόνη βρήκε ο Κόλλιας αλλά κόντραρε κι έφυγε έξω.

Ο Αργοναύτης που μετά το 0-2 προσπάθησε να πιέσει είχε κερδισμένα κόρνερ και κάποια σουτ, με πιο σημαντικό ενα του ΛΥκομήτρου στο 65′ το οποίο πρόλαβε αμυντικός στη γραμμή.

Συνθέσεις
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Π.Κοντός):Ξερούλης, Κλειούφης (85′ Πούλος), Γατσάκος, Κασκαφέτος (46′ λ.τρ. Νικολάου), Ευσταθίου- Βασιλειάδης, Σούλι (60′ Σαραβάκος), Λυκομήτρος, Καστρίτης (88′ Παναγής), Χαϊμάνης, Δριμούρας.
ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ (Π.Κοντός): Πνευματικός- Αλεξανδρόπουλος, Θεοδοσίου, Γαλάνης, Πίτρης (55′ λ.τρ. Ρούμπος), Καραμάνος, Μαρκάκης (82′ Δ.Κόλλιας), Μπάλας, Λούκας, Νέτζα (75′ λ.τρ. Χρόνης), Καζάς.