Α1 Αργολίδας:Κέρδισε τον Τροιζηνιακό κι έμεινε μόνο πρώτο το Ναύπλιο 2017

0
757

 

Μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής το Ναύπλιο 2017, αφου με την νίκη του επι του Τροιζηνιακού και ταυτόχρονα την ισοπαλία του Ερμή Κιβερίου, έμεινε μόνο στον κορυφή και με άλλη ψυχολογία θα ετοιμασθεί για το ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου, που θα κρίνει ουσιαστικά τον πρωταθλητή.

Πολύς αέρας και σε αυτό το γήπεδο, κάτι που δυσκόλεψε περισσότερο τους γηπεδούχους, που πάντως, αξιοποίησαν για άλλη μια φορά τα στημένα, προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο και πριν συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα πέτυχαν και το 3-0.
Απο κει και πέρα ήταν σαφής η πρόθεσή τους να διαχειριστεί την κατάσταση.

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο Τροιζηνιακός που μπορεί να κατέβηκε με μόνο 11 ποδοσφαιριστές, αλλά δεν φοβήθηκε, έπαιξε για το γκολ, είχε τις ευκαιρίες του. Στο πρώτο 25λεπτο απείλησε με τον Σούχλα που τελικά άργησε να τελειώσει τη φάση και κόπηκε και με ενα σουτ του Σταματέλου λίγο εξω.

Το Ναύπλιο με τον αέρα υπερ του είχε ενα δοκάρι σε απευθείας κόρνερ του Αγγελόπουλου, συνεχόμενα στημένα και τελικά στο 30′ ο Καλογερής έβγαλε τη σέντρα και ο Αγγελόπουλος άνοιξε το σκορ.

Στο 36′ φάουλ για τους γηπεδούχους, το κτύπησε ο Μίχος, με την βοήθεια και του αέρα η μπάλα στα δίχτυα και 2-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Τροιζηνιακός, με υπερ του τον αέρα προσπάθησε να απειλήσει με τη σειρά του στο πρώτο 10λεπτο, όμως ενω είχε κερδίσει στημένο, έγινε πάσα και λάθος κοντρόλ, έκλεψε ο Καλογερής, βγήκε η αντεπίθεση, άλλαξε με τον Αγγελόπουλο και ο Παπασαράντος που βγήκε τετατετ, πέτυχε το 3-0.

Στη συνέχεια το Ναύπλιο προχώρησε σε αλλαγές, με σαφή πρόθεση να διαχειριστεί το σκορ και είχε μια διπλή ευκαιρία με τον Καλυβά και στη συνέχεια με τον Δριμούρα. Επίσης είχε και ενα σουτ του Μίχου στο έξω μέρος του δοκαριού.

Οι προσπάθειες του Τροιζηνιακού έφεραν αποτέλεσμα στο 75′ όταν ο Σχούλας βγήκε στην αντεπίθεση και με σουτ μείωσε σε 3-1.

Άλλη μια ευκαιρία στο 85′ όταν ο Κατσέλη έβγαλε στον Δελαπόρτα, αυτός έκανε το σουτ χαμηλά στη γωνία, ο Κοζιώτης όμως σε ετοιμότητα το έβγαλε.

Συνθέσεις
ΝΑΥΠΛΙΟ 2017 (Βασ.Γεωργακόπουλος):Κοζιώτης- Διαμαντής (60′ Μακαρατζής), Ατζαμίδης, Μπούκουρης, Σάκουλης- Διαμαντής, Μίχος, Καλογερής (62′ Καλυβάς)- Αγγελόπουλος (65′ Δριμούρας), Οβτογκ, Παπασαράντος (80′ Φίλης).
ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Ν.Φάσσιας): Ντελίου- Μπατζάβαλης, Καλύβας, Μαρίνης, Δελαπόρτας- Ανδρέου, Σταματέλος, Μικρός, Γκιών- Σούχλας, Κατσέλη.