Γ΄Εθνική: Ο Ασπρόπυργος ευχαριστεί την Ερμιονίδα για την φιλοξενία

0
314

 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ασπρόπυργου για τη φιλοξενία προς την αντίστοιχη της Ερμιονίδας, για το παιχνίδι της Κυριακής μεταξύ των δύο ομάδων.

Η ανακοίνωση:
26/3/2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Ένωση Ασπροπύργου θα ήθελε να ευχαριστήσει την Α.Ε Ερμιονίδας για την άψογη φιλοξενία που έτυχαν τα μέλη της Διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο, η ποδοσφαιρική ομάδα και οι φίλοι του Ασπροπύργου στον μεταξύ μας αγώνα, για την 23η αγωνιστική του 8ου Ομίλου της Γ΄Εθνικής.
Η ευγενής άμιλλα και η άψογη επαγγελματική συμπεριφορά όλων των μελών της Α.Ε Ερμιονίδας δεν μπορεί παρά να μας δημιουργεί την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.”

 

Στις 1.30μμ ο Παναργειακός την Κυριακή

Αλλαγές που αποφάσισε η επιτροπή Γ’ Εθνικής της ΕΠΟ στο αγωνιστικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος της προσεχούς Κυριακής.
Η αναμέτρηση Παναργειακός-ΑΟ Κατασταρίου Ζακύνθου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 13:30, ενω το ματς ΑΟ Εικοσιμίας-Μανδραϊκός στις 12:00.

Να σημειωθεί ότι τα ξημερώματα της Κυριακής αλλάζει η ώρα (από 3 π.μ θα γίνει 4 π.μ), κάτι το οποίο έχει ως αποτέλεσμα τα υπόλοιπα ματς του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής να ξεκινήσουν στις 16:00 και όχι στις 15:00.