Α1 Αργολίδας: Τις ευκαιρίες ο Αστέρας Δρεπανιακός, το γκολ ο Τροιζηνιακός

0
657

 

Μετά απο 9 συνεχείς νίκες, ο Αστέρας Δρεπανιακός υποχρεώθηκε σήμερα σε ήττα απο τον Τροιζηνιακό, στον Γαλατά, με σκορ 1-0.

 

Εγινε ενα πολύ ενδιαφέρον παιγνίδι, με πολλές μονομαχίες και ρυθμό, θα μπορούσαν να είχαν μπει περισσότερα γκολ, ενω το αποτέλεσμα αδικεί την παρουσία των φιλοξενούμενων.

Ο Αστέρας ξεκίνησε πολύ πιεστικά και είχε δυο κλασικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Στο 1′ ο Δήμας πήρε τη μπάλα απο αντίπαλο και βγήκε τετατετ αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω στον Ντελίου.
Στο 24′ κεφαλιά του Γεώργα έφυγε μόλις έξω, ενω στο 30′ φάουλ του Γκιαούρη έφυγε ελάχιστα έξω.

Ο Τροιζηνιακός που ισορρόπησε μετά το 20′ είχε μια ευκαιρία με τον Μικρό που δεν βρήκε μόλις τη μπάλα, κι ενα σουτ του Ανδρέου.

Νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο ο Τροιζηνιακός σκόραρε. Στο 50′ απο μπαλιά στον Δελαπόρτα, αυτός έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0.

Αμέσως μετά, σε σέντρα του Μαούρη, ο Βλάχος πέρασε τους αμυντικούς αλλά εξ επαφής απέκρουσε ο Ντελίου κρατώντας το 1-0.

Στο 67′ σουτ του Δήμα απο ατομική προσπάθεια πέρασε λίγο έξω, στο 70′ ο Ντελίου απέκρουσε σουτ του Ταραντίλη.

Στο 90′ και στο 92′ ο Αστέρας είχε δυο σημαντικές ευκαιρίες αλλά πάλι δεν σκόραρε. Στην πρώτη φάση, φάουλ του Γκιαούρη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια δεν την βρήκε κανείς. Η δεύτερη όταν απο πάσα του Μερτζάνι ο Ταραντίλης βγήκε μόνος απο πλάγια, αλλά σούταρε άουτ.

Ο Τροιζηνιακός προσπάθησε να βγει στις αντεπιθέσεις αλλά δεν κατάφερε να τις κλείσει, ειδικά δυο φορές με τον Σούχλα ο οποίος έκανε κακή τελική επιλογή.

 

Συνθέσεις:
ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Ν.Φάσσιας):Ντελίου- Μπατζάβαλης, Καλύβας, Μικρός, Δελαπόρτας-
Ανδρέου, Σταματέλος, Κορδαλής (65′ Μαρίνης), Γκιών- Κατσέλη, Σούχλας.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠ. (Α.Καχριμάνης): Αραμπός-Μαούρης, Γεώργας, Γκιαούρης, Βερβενιώτης- Μανδύλης (90′ Μελάνης), Μπούζντρα, Δήμας- Ταραντίλης, Βλάχος (60′ Μερτζάνης), Χριστόπουλος (60′ Σοροβίγκας).