Α1 Αργολίδας: Προηγήθηκε ο Αργοναύτης αλλά η Κορωνίδα Κοιλάδας νίκησε με 2-1

0
612

 

Για άλλη μια φορά το σκηνικό επαναλήφθηκε για την Κορωνίδα Κοιλάδας με τις χαμένες ευκαιρίες, αλλά αυτή τη φορά πήρε το ματς με αντίπαλο τον Αργοναύτη.

 

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων απο την αρχή ως το τέλος, προσπάθησαν, πίεσαν, χωρίς όμως να έχουν πολλές κλασικές ευκαιρίες και λόγω της πολυκοσμίας στην αντίπαλη περιοχή.

Ο Αργοναύτης ευτύχησε στην πρώτη του επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ να προηγηθεί. Ηταν το 16′ όταν απο κόρνερ και κόντρες ο Σαραβάκος έκανε το πρώτο σουτ, ο Μουράτης απέκρουσε και ο Λυκομήτρος στην συνέχεια πέτυχε το 0-1.

Ο Στ.Μπάζος είχε επίσης μια κεφαλιά λίγο έξω και ενα σουτ του Σχοινά, το οποίο σταμάτησε ο Ξερούλης.

Η πίεση της Κοιλάδας καρποφόρησε στο δεύτερο ημίχρονο και στο 54′ Απο φάουλ του Κ.Μπάζου κι ασθενή απόκρουση του Ξερούλη, ο Στ.Μπάζος σκόραρε.

Και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, στο 56′ έγινε το 2-1 και η απόλυτη ανατροπή στο σκορ. Απο ασυνεννοησία Τσάμη και Ξερούλη, ο Μέγας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίσθηκε. Κεφαλιά του Μέγα πέρασε έξω, σουτ του Αλεξανδρή σταμάτησαν πριν τη γραμμή, κεφαλιά του Στ.Μπάζου πέρασε λίγο έξω.

Στο τέλος, όμως θα μπορούσε να αλλάξει το σκορ, αφου ο Αργοναύτης που αμυνόταν σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, στο 87′ βγήκε στην αντεπίθεση με τον Χαϊμάνη, αυτός έδωσε στον Παναγή, που πλάσαρε, ο Ντάνιελ όμως πρόλαβε πριν την γραμμή και απεσόβησε την ισοφάριση.

Συνθέσεις:
ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Αθ.Τσιρόπουλος): Μουράτης- Λάμπρου, Τσούνης (70′ Κουτσαύτης- 80′ λ.τρ.
Οψιμούλης), Ντάνιελ, Παπασταύρου (85′ Τσιάλαφος)- Μέγας, Τσίτσης, Αλεξανδρής- Κ.Μπάζος, Σχοινάς, Στ.Μπάζος.
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Π.Κάπλαντζης): Ξερούλης- Κλειούφης, Κασκαφέτος, Δριμούρας, Τσάμης (66′ Πούλος)- Βασιλειάδης, Νικολάου, Λυκομήτρος- Χαϊμάνης, Σούλι (88′ Ρηγόπουλος), Σαραβάκος (82′ Παναγής).