Γ΄Εθνική: Με δύο σημαντικές ελλείψεις υποδέχεται τον Ασπρόπυργο η Ερμιονίδα

0
463

 

Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθεί και το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και η Ένωση Ερμιονίδας, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, υποδέχεται αύριο Κυριακή, στις 3μμ., τον Ασπρόπυργο.

 

Η ομάδα της Ερμιονίδας υποδέχεται την δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας, με δυο σημαντικότατες ελλείψεις, τον αμυντικό χαφ Ανδρέα Κορνελάτο και τον επιθετικό Βαγγέλη Νικολόπουλο (που έχει πολύ σημαντική συνεισφορά απο τον Ιανουάριο όταν και αποκτήθηκε).

Το ρόστερ της ομάδας είναι μικρό και άρα ο Γιάννης Πάλλης θα συσκολευθεί στην αντικατάστασή τους. Το ευχάριστο, φυσικά, είναι οτι η ομάδα εδώ και καιρό έχει πετύχει το στόχο της παραμονής και άρα χωρίς άγχος διαχειρίζεται την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Απο την άλλη, για τους φιλοξενούμενους είναι κομβικό το παιγνίδι , καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με την πρωτοπόρο Καλαμάτα (αυτή την στιγμή η Καλαμάτα έχει 2 βαθμούς περισσότερους απο τον Ασπρόπυργο). Να σημειωθεί βεβαίως, οτι η Ένωση Ερμιονίδας υποδέχεται και την Καλαμάτα. Κάτι που σημαίνει πως , ως ενα βαθμό, μπορεί να κρίνει τον πρωταθλητή!