Α1 Αργολίδας: Εύκολα το Ναύπλιο 2017 νίκησε με 5-0 τον Πανναυπλιακό

0
660

 

Εύκολη η επικράτηση του Ναύπλιο 2017 επί του Πανναυπλιακού, στο ντέρμπι της πόλης του Ναυπλίου. Οι νικητές παραμένουν έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

Στο 1′ σε σέντρα του Διαμαντή από δεξιά, η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Τσακνάκη, ο διαιτητής δεν έδειξε παράβαση, με συνέπεια τις διαμαρτυρίες των τυπικά φιλοξενουμένων και την αποβολή του Γεωργακόπουλου από τον πάγκο.

Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Οβτόγκ στο 6′, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Στο 16′ η δεύτερη αμφισβητούμενη φάση κι αυτή την φορά διαμαρτυρίες από τον Πανναυπλιακό κατά της απόφασης Μανούχου. Πιο συγκεκριμένα, ενώ ο επόπτης Κάτσουδας σήκωσε σημαία υποδεικνύοντας τον Οβτόγκ σε φανερή θέση οφσάιντ, ο διαιτητής έδειξε “συνέχεια” και αμέσως μετά κατελόγισε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Καλογερή. Ο μέσο-επιθετικός του Ναυπλίου πέτυχε έτσι το 0-1.

Στο 27′ σουτ του Γιωργή πέρασε λίγο έξω, ενώ το Ναύπλιο ζήτησε νέο πέναλτι στον Αγγελόπουλο.

Και στο 38′ έγινε το 0-2, με σουτ του Αγγελόπουλου από πλάγια, αξιοποιώντας κάθετη πάσα του Καλογερή.

Επίσης, απο κούρσα του Διαμαντή και παράλληλο γύρισμα, ο Οβτόγκ από το σημείο του πέναλτι σούταρε πολύ άστοχα.

Φανερή η υπεροχή και στο δεύτερο ημίχρονο του Ναυπλίου, που στο 60′ πέτυχε το 0-3 με τον Καλογερή.
Εκεί ουσιαστικά τα πάντα κρίθηκαν αφού ο Πανναυπλιακός δεν έδειξε δυνατότητα να αντιδράσει, ο ρυθμός έπεσε και απλά το Ναύπλιο αξιοποιώντας και ατομικά λάθη των αντιπάλων, ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 0-5. Ο Παπασαράντος στο 70′ και ο Δριμούρας στο 80′ πέτυχαν τα άλλα δύο γκολ.
Καλά σουτ είχαν ακόμη οι Καλογερής, Αγγελόπουλος, Δριμούρας, ενώ για τον Πανναυπλιακό ο Μουταβελής στο 60′ λίγο έξω.

 

Συνθέσεις:
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Ν.Μπόμπος- Β.Μπάρδης): Μαχαίρας- Μπρέγιανος (67′ λ.τρ. Παπαμάρκου), Παπαδημητρίου, Τσακνάκης, Τσαβδαράς (61′ Κασνέτσι)- Κούρτης, Γιωργή, Χύσος (73′ Βλασίδης)- Μουταβελής, Ντόκος, Μιχαλόπουλος.

ΝΑΥΠΛΙΟ 2017 (Βασ.Γεωργακόπουλος): Κοζιώτης- Διαμαντής, Ατζαμίδης, Μπούκουρης, Σάκουλης- Διαμαντής, Μίχος (75′ Πεβερέτος), Καλογερής (80′ Κωνσταντίνου)- Αγγελόπουλος (85′ Παπαδημητρίου), Οβτόγκ (65′ Δριμούρας), Παπασαράντος.