Ενστάσεις Γιάννη Μαντζούνη για τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό της ΕΠΣ Αργολίδας

0
426

Με σημερινή του δήλωση ο Πρόεδρος του σωματείου “Αργολίδα 2000” Ιωάννης Μαντζούνης αναφέρεται στον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό του προέδρου της ΕΠΣ Αργολίδας κ. Βασίλη Σιδέρη και διατυπώνει αρνητικές διαπιστώσεις.

Αναφέρει σχετικά ο κ. Μαντζούνης στην δήλωση του, ο οποίος επικεντρώνεται και στην ακόλουθη σελίδα του απολογισμού.

 

Διαβάζοντας με προσοχή τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό που με καθυστέρηση και εκπρόθεσμα λάβαμε, διαπιστώνουμε ότι σε πολλούς κωδικούς, στα έξοδα, υπάρχει σε μεγάλο βαθμό το στοιχείο της υπερβολικής σπατάλης.

Σε σύγκριση επίσης με απολογισμούς πρόσφατων ετών υπάρχει αύξηση αδικαιολόγητη. Ελπίζουμε ότι στη Γενική Συνέλευση της 20 ης Μαρτίου 2019 θα δοθούν οι ανάλογες εξηγήσεις.

Όσον αφορά στον προϋπολογισμό του 2019 παρατηρούμε τη μηδενική πρόβλεψη για την αποκατάσταση τραυματισμένων ποδοσφαιριστών. Σε μια εποχή πολύ δύσκολη για τα σωματεία, καλό θα ήταν να προβλεφθεί ένας κωδικός για τη δημιουργία ειδικού ταμείου περίθαλψης ποδοσφαιριστών, αρχικά από τα έσοδα των προστίμων αλλά και από άλλες πηγές. Για το ευαίσθητο αυτό θέμα θα προσφέρουμε σημαντική οικονομική βοήθεια. Η ασφάλεια και η υγεία των ερασιτεχνών προέχει.

Όσον αφορά στον διοικητικό απολογισμό διαπιστώνουμε ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της ΕΠΣΑ γίνεται «εργαλειοποίηση» του ποδοσφαίρου που παραπέμπει σε εποχές Μαυρογιαλούρου. Η επιλεκτική αναφορά πολιτικών προσώπων, όπως του κ. Τατούλη, προσβάλλει τη νοημοσύνη μας και αδικεί όλους εκείνους τους Δημάρχους, Υπουργούς, βουλευτές, πολιτικά πρόσωπα και παράγοντες που με ουσιαστικά έργα βοήθησαν και βοηθούν το ποδόσφαιρο.

Έως και τεχνικές υπηρεσίες αναφέρει ο κύριος Σιδέρης ότι διαθέτει για το γήπεδο στην παραλία της Ν. Κίου. Έχει η ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ τεχνικές υπηρεσίες και δεν το ξέραμε;

Ναι στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, ναι στα νέα γήπεδα, όχι σε τακτικές άλλων εποχών.

Με εκτίμηση

Ιωάννης Μαντζούνης

Πρόεδρος Αργολίδας 2000

Ναύπλιο 20-3-2019