Γ’ Εθνική:Πέρασε απο τον Μανδραϊκό με 1-0 η Ένωση Λέρνας

0
840

 

Την 5η της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε σήμερα η Ένωση Λέρνας, φεύγοντας με 1-0 απο την έδρα του Μανδραϊκού, που επίσης έχει αποχαιρετήσει την υπόθεση παραμονή.

 

Εγινε ενα δυνατό παιγνίδι, κυρίως κέντρου, με υπεροχή των γηπεδούχων που όμως πίεζαν το μεγαλύτερο διάστημα ανορθόδοξα. Αυτό βοήθησε τους Καϊάφα και Κάπλαντζη να καθαρίσουν στις μονομαχίες ψηλά και να συμβάλλουν στο να μείνει ανέπαφη η εστία του Πλατή.

Ο Μανδραϊκός ουσιαστικά απείλησε στο πρώτο ημίχρονο με μια κεφαλιά που εξουδετέρωσε ο Πλατής και στο δεύτερο με ενα σουτ απο θέση τετατετ αλλά απο πλάγια.
Η Ένωση Λέρνας προσπάθησε να αξιοποιήσει τους χώρους που της δόθηκαν.

Στο 72′ ο Αϊβαλιώτης βγήκε απο δεξιά και σούταρε στην ρίζα του δοκαριού, στην επιστροφή της μπάλας ο Μπιτζής σούταρε, η μπάλα βρήκε χέρι αμυντικού, δόθηκε πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Μανιάτης (με κτύπημα αλα Πανένκα).

Πριν το γκολ ο Τριανταφύλλου βγήκε με εναν αμυντικό και εχοντας μόνο δίπλα του τον Μπιτζή, προτίμησε όμως να τελειώσει μόνος τη φάση και κόπηκε.

Αλλες δυο ευκαιρίες για την ομάδα της Λέρνας, η μια με σουτ του Λέρμα και η αλλη με τον Θεοδωρόπουλο στο τέλος, που σούταρε απο πλάγια αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας πρόλαβε στη κλειστή γωνία και απέκρουσε.

Ο Μανδραϊκός τελείωσε με 10 παίκτες καθώς στο 80′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη παίκτης του για σκληρό φάουλ απο πίσω στον Τριανταφύλλου.

 

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ (Λ.Κούρος): Πλατής- Μούγιος, Κάπλατζης, Καϊάφας, Μπακατσέλος- Τσουρδίνης, Αϊβαλιώτης, Τριανταφύλλου (90′ Παντελή)- Αντωνόπουλος (55′ Λέρμας), Μπιτζής, Μανιάτης (88′ Θεοδωρόπουλος).