Α1 Αργολίδας: Το γκολ στο 3′ άνοιξε τον δρόμο για την νίκη στον Ερμή Κιβερίου

0
668

 

Το γρήγορο γκολ, σχεδόν απο το ξεκίνημα, έδωσε προβάδισμα στον Ερμή Κιβερίου και του άνοιξε το δρόμο για την νίκη, σε βάρος του Τροιζηνιακού.

 

Ετσι, η ομάδα του Ερμή ξεπέρασε ενα απο τα δύσκολα εμπόδια που του απομένουν και παραμένει στην κορυφή. Βέβαια, στην εξέλιξη του ματς βοήθησε και το γεγονός πως η ομάδα του Γαλατά εμφανίσθηκε με μόλις 11 ποδοσφαιριστές και ανάμεσά τους ένας της ακαδημίας για να συμπληρώσει!

Ο Ερμής είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και αρκετές καλές προσπάθειες για γκολ.
Στο 3′ με απευθείας φάουλ ο Μουζακιώτης άνοιξε το σκορ.
Στο 25′ ο Διαμαντής απο κοντά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Επίσης παράλληλη μπαλιά του Βαρβουλέτου δεν πρόλαβε να σπρώξει ο Μουζακιώτης, ενω σε μια άλλη περίπτωση πρόλαβαν μόλις τον Ταμπούρη οι αντίπαλοι αμυντικοί, πριν βγει σε θέση βολής.

Ο Τροιζηνιακός, που δεν κλείσθηκε, είχε ενα ακυρωθέν γκολ στο 30΄, του Σούχλα.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου πάλι πίεσε ο Ερμής ψάχνοντας το 2-0 και το πέτυχε στο 65′ με τον Βαρβουλέτο, ο οποίος βγήκε τετατετ.

Επίσης, οι γηπεδούχοι είχαν: σουτ του Διαμαντή έξω, σουτ του Μουζακιώτη και κεφαλιά του Κουτσοδήμου απέκρουσε ο Ντελίου.

Μετά το 75′ ο Τροιζηνιακός άρχισε να κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο επιδιώκοντας ενα γκολ αλλά η ουσιαστική του ευκαιρία ήταν ενα καλό φάουλ του Σούχλα, που πέρασε λίγο έξω.

 

Συνθέσεις
ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Α.Σαβούρδος): Καλαλάς- Μίλης, Αντωνιάδης, Ζίου, Φλεβάρης- Ισούφη, Ταμπούρης (70′ Μποζιονέλος), Γιάννος (83′ Χρ.Κούγιας)- Διαμαντής (Τσιώρος), Μουζακιώτης (63′ Κουτσοδήμος), Βαρβουλέτος).
ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Ν.Φάσσιας):Ντελίου- Μπατζάβαλης, Καλύβας, Μικρός, Δελαπόρτας- Γκιών, Ανδρέου, Σταματέλος, Σινγκ- Κατσέλη, Σούχλας.