Α1 Αργολίδας:Δεν δημιούργησε ευκαιρίες αλλά το 1-0 ήταν αρκετό για το Ναύπλιο 2017 επι του Πανασιναϊκού

0
722

Αρκετό αποδείχθηκε το γκολ του Φίλη στο 35′ για να νικήσει το Ναύπλιο 2017 την ομάδα της Ασίνης και να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το Ναύπλιο είχε την υπεροχή, αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες απέναντι σε μια πολύ προσεκτική ομάδα στα μετώπισθεν.

Στο 35′ απο φάουλ του Αγγελόπουλου, ο Φίλης απο το δεύτερο δοκάρι έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Γκολ που αποδείχθηκε καθοριστικό.

Στο 20′ απο φάουλ του Αγγελόπουλου ο Οβτογκ έπιασε κεφαλιά ψηλά άουτ.
Στο 25′ χαμηλή σέντρα του Διαμαντή απο δεξιά, δεν βρέθηκε κανείς στην πορεία της μπάλας. Το ίδιο συνέβη και σε σέντρα του Σάκουλη.
Τέλος, υπήρξε ακυρωθέν γκολ του Οβτογκ για οφσάιντ.

Για τον Πανασιναϊκό στο 28′ απο μπαλιά του Κωστόπουλου ο Τοπάλι είχε ενα σουτ ψηλά έξω.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχε σουτ με τους Αγγελόπουλο, Καλογερή, Παπασαράντο, τα οποία όμως δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Τσακάλη.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το Ναύπλιο άρχισε να παίζει πιο προσεκτικά και να υποχωρεί για να διασφαλίσει το σκορ, ο Πανασιναϊκός ανέβασε τις γραμμές του αλλά δεν δημιούργησε απειλή για τον Κοζιώτη.

 

Συνθέσεις:
ΝΑΥΠΛΙΟ 2017 (Βασ.Γεωργακόπουλος): Κοζιώτης- Διαμαντής, Μπούκουρης, Φίλης, Σάκουλης- Παπασαράντος (92′ Ατζαμίδης), Διαμαντής, Καλογερής- Αγγελόπουλος (90′ Μακαρατζής), Οβτογκ (93′ Πεβερέτος), Δριμούρας (65′ Μίχος).
ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ (Ι.Ευθυμίου): Τσακάλης- Αν.Καββεζός, Ρεβίθης, Γ.Ταμπάκης, Καλλιάνος- Αν.Ταμπάκης (46′ Καζολιάς), Δ.Καββεζός, Τεμέλκοφ (70′ Μπιτινής)- Τοπάλι, Κωστόπουλος, Ν.Τσίρος.