ΕΠΣ Αργολίδας: Προκρίθηκε στην 3η φάση η Κ-14 της Αργολίδας

0
414

Μια εβδομάδα μετά την πρόκριση της Μικτής Ομάδας Κ-16 της Αργολίδας επι της Ηλείας, σήμερα το μεσημέρι, ήταν η σειρά της Κ-14 να προκριθεί, με σκορ 3-1, σε παιγνίδι που έγινε στο γήπεδο Λέρνας.

Η ομάδα της Αργολίδας, σαφώς ανώτερη, κέρδιζε με 3-0 στο ημίχρονο και η Ηλεία μείωσε στο τελικό 3-1 στο 60′ με τον Χασομέρη.

Στο 15′ με απευθείας κόρνερ του Ντερβίσι η Αργολίδα άνοιξε το σκορ.
Στο 20′ ο Καρούντζος κέρδισε πέναλτι, το κτύπησε ο ίδιος και έκανε το 2-0.
Στο 30′ ο Ντερβίσι κτύπησε κόρνερ και με κεφαλιά ο Καρατζούλης πέτυχε το 3-0.
Σε αυτό το πρώτο 35λεπτο, η Αργολίδα είχε και δυο δοκάρια, το ένα απο απευθείας κόρνερ του Ντερβίσι απο δεξιά και το άλλο με κεφαλιά του Καρατζούλη.

Ο Κώστας Νεφρός ξεκίνησε με τους: Κατερινάκο, Μερμίγκη, Στεφανόπουλο, Καρατζούλη, Μήτσουλα, Ρέσκο, Καρούτζο, Καλαντζή, Λαλούση, Κοκκώνη, Ντερβίσι.
Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Χριστόπουλος, Πίππας, Συρεγγέλας, Ρούσσης, Πίκουλης, ενω στον πάγκο έμειναν οι Παπαδόπουλος, Θεοδωρακόπουλος.

Η αποστολή της Ηλείας, απαρτιζόταν απο τους από τους εξής: Σίνο, Δημητρακόπουλο, Παναγιωτακόπουλο, Χριστόπουλο, Τσαγρή, Παπαναγόπουλο, Παρασκευόπουλο, Καραχρήστο, Φωτόπουλο, Τσάλα, Χασομέρη, Δουλαβέρη, Παλούμπη, Καπατσούλιας, Γιαννόπουλο, Αλτάνη.

Αύριο η κλήρωση

Μετά από απόφαση της Υποεπιτροπής Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών της 3ης φάσης των πρωταθλημάτων Κ-14 & Κ-16 θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη 14/03/2019 και ώρα 11:00 στα γραφεία της Ε.Π.Ο. στο Πάρκο Γουδί.

Συγχαρητήρια

“Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Αργολίδας, θα ήθελαν να συγχαρούν τους ποδοσφαιριστές της Μικτής Ομάδας Παίδων (Κ-14) της Ένωσης μας, καθώς και τους προπονητές τους για την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, μετά από την επικράτησή τους με 3-1, επί της αντίστοιχης της Ε. Π. Σ. Ηλείας στο Δ. Α. Κ. Λέρνας.
Η οργανωμένη δουλειά που γίνεται από τον προπονητή κ. Νεφρό Κωνσταντίνο και την προπονητική του ομάδα αποδίδει καρπούς, καθώς η ομάδα Παίδων (Κ-14) βρίσκεται μετά από την σημερινή πρόκριση, στις 16 καλύτερες ομάδες της χώρας.”