Γ’ Εθνική: Ο Γ.Κετικίδης ανέλαβε τον Αμβρυσσέα Διστόμου

0
343

Το παιχνίδι, στο δημοτικό γήπεδο του Διστόμου με τον ΑΟ Υπάτου, ήταν το τελευταίο για τον Αντώνη Δρακόπουλου στην άκρη του πάγκου της ομάδας του Αμβρυσσέα Διστόμου.

 

Η ήττα με 2-1 έφερε την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση όσο αφορά την παραμονή, η διοίκηση προχώρησε σε επαφές προσπαθώντας να σώσει ό,τι σώζεται και κατέληξε στον Γιώργο Κετικίδη.
Ο Κετικίδης  μέχρι πρότινος ήταν στην ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη και πέρυσι στον Παναργειακό. Ο νέος τεχνικός πέφτει κατ’ ευθείαν στα βαθιά μιας και στην προσεχή αγωνιστική η ομάδα του Διστόμου υποδέχεται την πρωτοπόρο  Καλαμάτα.

Η επίσημη ανακοίνωση από την διοίκηση του Αμβρυσσέα:

“Ο Αμβρυσσέας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας «Κοινή συναινέσει» έπειτα απο οκτώ μήνες με τον προπονητή Αντώνη Δρακόπουλο, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στο σύλλογο μας και του εύχεται καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του .

Παράλληλα η διοίκηση ανακοινώνει την πρόσληψη για το υπόλοιπο της σεζόν του προπονητή Γιώργου Κετικίδη που στην αρχή της φετινής χρονιάς ήταν στον πάγκο τού Αστέρα Βλαχιώτη. Τον καλωσορίζουμε στο Δίστομο και του ευχόμαστε υγεία και επίτευξη του στόχου της παραμονής!”