Α1 Αργολίδας: Νίκη-παραμονή πέτυχε ο Ποσειδώνας Διδύμων στο Παναρίτι

0
505

Νίκη-παραμονή στην κατηγορία, πήρε σήμερα ο Ποσειδώνας Διδύμων, περνώντας με 3-2 επι του Ατρομήτου, στο Παναρίτι.

 

Ο φιλοξενούμενος ήθελε αποτέλεσμα για να απομακρυνθεί περισσότερο απο την 14η θέση, ξεκίνησε ιδανικά, εκμεταλλεύθηκε και τα προβλήματα των γηπεδούχων και προηγήθηκε με 2-0.
Στη συνέχεια ο Ατρόμητος έδειξε να συνέρχεται και αξιοποιώντας με τη σειρά του δυο λάθη αντιπάλων ισοφάρισε σε 2-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιγνίδι άνοιξε περισσότερο, με καθοριστική την αποχώρηση του Προύντζου στο 60′- για άγνωστο λόγο-, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να μείνει με παίκτη λιγότερο αφου είχε μόλις 11 διαθέσιμους!
Τελικά ο Ποσειδώνας, που έψαχνε τις αντεπιθέσεις, στο τέλος πέτυχε το 2-3.

Στο 4′ μακρινό σουτ του Αντωνόπουλου, η μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κέλλης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πιττερό.
Στο 9′ μπαλιά του Οικονομόπουλου στην πλάτη της άμυνας, για τον Κέλλη κι αυτός το 0-1.
Στο 20′ ο Κέλλη βρήκε τον Μπροδήμα στην πλάτη της άμυνας κι αυτός το 0-2.

Στο 27 και στο 40′ ο Κοσμάς αξιοποίησε λάθη των αντιπάλων του πήρε την μπάλα και σκόραρε, στέλνοντας τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με 2-2.
Ο ίδιος παίκτης είχε ακόμη δυο καλές στιγμές αλλά δεν τις ολοκλήρωσε. Στο δεύτερο μέρος ο Ποσειδώνας έβαλε τον Σαλλάκου πάνω του και δεν κινδύνευσε πλέον.

Στο 88′ απο μπαλιά του Σαλλάκου ο Κέλλη έφυγε στην αντεπίθεση, πέρασε και τον Πιττερό και πέτυχε το 2-3.

Συνθέσεις
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ν.Μητροσύλης):Πιττερός- Ζέρβας, Δ.Μιχαλόπουλος, Προύντζος, Γκρίτζαλης- Μπούρης, Σαρακινιώτης, Λιαγκρής- Τζας, Κοσμάς, Οψιμούλης.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Δ. (Βασ.Οψιμούλης): Μαμουτάι- Αποστόλου, Μούγιος, Σ.Κονδύλης, Α.Κονδύλης (92′ Χρ.Προσίλης)- Σαλλάκου, Οικονομόπουλος- Αντωνόπουλος- Μπροδήμας (89′ Οικονομόπουλος), Κέλλης, Τρέσα.