Α1 Αργολίδας:Επίδειξη ανωτερότητας απο τον Ερμή Κιβερίου επι του Πανναυπλιακού

0
677

Εύκολο απόγευμα για τον Ερμή Κιβερίου απέναντι στον Πανναυπλιακο που δεν είναι σε καλή κατάσταση όλο το τελευταίο διάστημα.

 

Ανώτερος ο Ερμής, αξιοποίησε και τα λάθη των αντιπάλων του στο κέντρο, προηγήθηκε με 3-0 στο ημίχρονο και θα μπορούσε να είχε πετύχει συνολικά περισσότερα γκολ.

Στο 14′ έκλεψε απο τον Τσακνάκη ο Γιάννος, προχώρησε και νίκησε τον Μαχαίρα.
Στο 35′ με σουτ ο Κουτσοδήμος πέτυχε το 0-2.
Στο 40′ με σουτ απο αριστερά του Ζίου, έγινε το 0-3.

Σε αυτό το πρώτο διάστημα, ο Κουτσοδήμος απο καλή θέση είχε ενα βιαστικό σουτ έξω, κάτι που έγινε κι απο τον Μουζακιώτη.

Στο 48′ ο Μουζακιώτης πέτυχε και το 0-4 κι εκεί ουσιαστικά τελείωσε το παιγνίδι, αφου ο ρυθμός έπεσε.
Στο 68′ απο κάθετη, ο Γιωργή βγήκε μόνος, πέρασε τη μπάλα πάνω απο τον Τσιούλο και μείωσε σε 1-4.
Στο 76′ ο Γιάννος έκλεισε το σκορ, αξιοποιώντας παράλληλη σέντρα του Γ.Τσιούλου.

 

Συνθέσεις:
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Ν.Μπόμπος): Μαχαίρας- Μπρέγιανος, Παπαδημητρίου, Τσακνάκης, Τσαβδαράς- Γιωργή, Χύσο, Κουρτης- Μουταβελής (46′ Βλασίδης), Ντόκος, Παπαμάρκου (46′ Μάγουλας).
ΕΡΜΗΣ ΚΙΒ. (Α.Σαβούρδος): Καλαλάς (55′ Τσιούλος- Φλεβάρης (75′ Κούγιας), Μίλης (55′ Γ.Τσιούλος), Αντωνιάδης, Ζίου- Ταμπούρης (46′ Καρκαλάτος), Ισούφη, Γιάννος- Τσιώρος, Μουζακιώτης, Κουτσοδήμος.

*Στα αξιοσημείωτα οτι στο 3′ τραυματίσθηκε στο δάκτυλο του ποδιού του ο Χύσο, αμέσως ο πρόεδρος του Ερμή και γιατρός, Θάνος Νταβέλος, ανέλαβε δράση, έγινε η ανάταξη και στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του τοποθετήθηκε νάρθηκας.